Іран пишається своєю відданістю ворогам Аллаха

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

Старший радник духовного лідера Ірану Алі Акбар Велаяті заявив про те, що Іран грає величезну роль у регіоні, і зокрема — у Сирії, і без нього сирійський режим пав би за лічені місяці.

Як передає 23 січня «Al-ArabyAl-Jadeed», «якщо б не допомога Ірану, сирійський уряд пав би через декілька місяців, «ІД» дійшов би до Багдада, а Росія не змогла б зіграти ніякої ролі у регіоні», — сказав Велаяті на форумі під назвою «Звільнення мечеті аль-Акса».

На думку радника, жодна країна, окрім Ірану, не зможе нести «стяг безпеки та стабільності» в «особливому регіоні». Він зазначив, що Іран зіграв ключову роль у «зриві планів Америки, у тому числі — її проекту послаблення Сирії та Іраку». «Профілактика краще,аніж лікування», — сказав Велаяті.

«Ар-Рая»: іранський режим не соромиться заявляти про свою прихильність хрестоносцям із Росії — ворога Аллаха, Його Посланця ﷺ та віруючих. Він також не соромиться публічно говорити про свою підтримку баасистського злочинного сирійського режиму — агента Америки («великого шайтана»), сприянням якого Іран теж завжди пишався, як і тим, що допоміг їй окупувати Афганістан та Ірак. Це волаючий виклик наказу Аллаха:

لَّا تَجِدُ قَوۡمٗا يُؤۡمِنُونَ بِٱللَّهِ وَٱلۡيَوۡمِ ٱلۡأٓخِرِ يُوَآدُّونَ مَنۡ حَآدَّ ٱللَّهَ وَرَسُولَهُۥ وَلَوۡ كَانُوٓاْ ءَابَآءَهُمۡ أَوۡ أَبۡنَآءَهُمۡ أَوۡ إِخۡوَٰنَهُمۡ أَوۡ عَشِيرَتَهُمۡۚ

«Серед тих, хто вірує в Аллаха і в Останній день, ти не знайдеш людей, які любили б тих, хто ворогує з Аллахом та його Посланцем, навіть якщо це будуть їх батьки, сини, брати або родичі» (58:22).

І після усього цього іще знаходяться лідери ісламських рухів, які брехливо вихваляють Іран за його «підтримку опору» Яка ж це брехня на адресу Умми, яка як ніколи гостро потребує того, хто її поведе за руку до відродження та свободи від гніту колонізаторських держав та позбавить від їх агентів-правителів! Залишається нагадати, що у зрадництва немає виправдань, навіть коли нестерпно тяжко!


Газета "Ар-Рая"

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню