Відділ Хізб ут-Тахрір у Пакистані почав вимагати від влади звільнити двох членів організації

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір у Пакистані виступив з вимогами до режиму звільнити двох членів організації, викрадених владою п’ять місяців назад.

У зверненні для преси під назвою «Звільніть братів Джаніда Ікбаля та Набіля Ахтара!», виданому 1 березня, інформаційний офіс зазначив : «Минуло п’ять місяців з тієї миті, як головорізи режиму викрали у Карачі хлопців нашої організації — Набіля Ахтара (бухгалтер-аудитор) та Джаніда Ікбаля (інженер по текстильній промисловості ) — за те, зо вони піддали звіту правителів, які перебувають у союзі з головою невір’я Америкою. Набіль та Джанід — наші щирі, освічені та розумні брати — були викрадені одразу ж після того, як поширили прокламацію від Хізб ут-Тахрір Пакистану на тему «Досить підтримувати жалюгідне курівництво, яке намагається набути велич від США! Чи можемо ми чекати блага та могутності від союзу з нашим заклятим ворогом, у той час, коли Аллах говорить:

الَّذِينَ يَتَّخِذُونَ الْكَافِرِينَ أَوْلِيَاءَ مِنْ دُونِ الْمُؤْمِنِينَ ۚ أَيَبْتَغُونَ عِنْدَهُمُ الْعِزَّةَ فَإِنَّ الْعِزَّةَ لِلَّهِ جَمِيعًا

«Ті, які беруть своїми помічниками та друзями невіруючих замість віруючих. Невже вони хочуть набути могутності з ними, якщо могутність цілком притаманна Аллаху?» (4:139)?».

«У пакистанського народу, у тому числі — серед озброєних сил, з’явилось багато питань з приводу альянсу з Америкою, але, незважаючи на це, режим уперто утискає будь-кого, хто піддає його звіту, нехай навіть у письмовій або усній формі.

Досить гніту у державі, утвореній іменем Ісламу, земля якої просякнута кров’ю мусульманських шахідів! Давайте ж піднімемо наші голови на усіх колах та рівнях, особливо — у ЗМІ та правозахисних організаціях, з вимогою негайно звільнити наших щирих синів!», — говориться у зверненні.

Газета «Ар-Рая»
07.03.2018

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню