Втрачена роль Умми… яким чином її поверне Сирія?

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

Коли народ побачить реальність угрупувань, побачить, що вони зв’язані з західними державами та зрадниками на місцях, що вони погрузли у брудних політичних грошах під приводом угоди та перемир’їв.

В результаті чого стали нездатними звільнити народ Сирії від тиранії та встановити Шаріат Аллаха, тоді народ виростить нових революціонерів, які будуть вірні народу та його інтересам.

Коли народ побачив, що колоніальні держави та їх агенти у наших країнах розпалюють вогонь війни у Гуті, де гинуть наші сини та попирається наша честь, він почав шукати серед угрупувань тих, хто відповість йому та надасть допомогу пригнобленим, але таких не виявилось. Народ звернув свій погляді в один бік і знайшов, що північні угрупування воюють між собою, що вони вбивають одна одну, захоплюють території та зброю. Потім він закликав їх на допомогу Гуті, але вони не чують нічого і не відповідають на мольбу, у той час як ворог за їх спиною глузує над ними. Потім він подивився в інший бік і знайшов південні угрупування, які пішли на угоди та перемир’я, їх паралізували брудні політичні гроші, вони дивляться на Гуту і не бачать там страждання, а якщо їх покликати на допомогу, то вони не почують. Вони склали свою зброю і впали у глибокий сон.

Якщо громадськість зверне свій погляд на Гуту, то серце її розірветься від жорстокості міжнародної спільноти, режиму та мусульманських правителів-зрадників. Народ бачить, як угрупування втратили підтримку та припинили які-небудь дії і стали як істукани, які, маючи очі та вуха, не бачать і не чують. Так, військові угрупування вкусили плоди своїх стосунків з Заходом.

О народ! Ти у своїй революції подібний матері, яка сильно любить своє дитину, але у тебе немає повної політичної свідомості. Цієї любові та турботи не досить для революції, яка бажає завершити свою мету. Ти не вибрав проект та політичне керівництво для революції і не перешкоджав угрупуванням, які зв’язались з державами-спонсорами! Навпаки, ти надав їм повну свободу, і вони прийшли до такого плачевного положення.

З самого початку благословенної революції ми застерігали вас від зла та вказували на добро. У кожного народу є керівник, ми ж — ваш керівник, який не здатен брехати своєму народу.

О народ! Необхідно повернутись та почати з правильної основи. Ваш порятунок полягає у наступному:

1. Поверніть свою революцію, щоб вона стала народною революцією, і стережіться, щоб вона не перетворилась у класову або виборчу.

2. Прийміть проект, основа якого — ваша релігія.

3. Ви повинні прийняти політичне керівництво Хізб ут-Тахрір, яке вкаже вам на порятунок та надасть рішення вашим проблемам.

4. Визначте цілі революції, які відповідають канонам релігії, до яких відносяться:

а) повне скинення злочинного режиму;

б) звільнення від підкорення та розрив зв’язків з західними державами та їх маріонетковими правителями;

в) втілення Ісламу у життя за допомогою державного устрою — Праведного Халіфату, правління у якому здійснюється з методом пророцтва.

5. Відновіть військові сили, що полягає у наступних пунктах:

а) зібрання щирих та правдивих муджахідів у кожному регіоні під єдиними військовим керівництвом;

б) призначення на керівні посади щирих командирів, які не зв’язані з західними державами та їх агентами і не приймають міжнародну допомогу;

в) зібрання командирів під єдиним військовим керівництвом, яке приймає рішення, ґрунтуючись на ісламській акиді;

г) політичне керівництво народу повинно бути керівництвом для угрупувань. Тоді Хізб ут-Тахрір стане політичним керівництвом для революції, народу у цілому та військових сил;

д) фінансування повинно виходити від народу. Неприпустимо, щоб цю роль виконували міжнародні інститути;

е) зброя у народі повинна знаходитись у руках муджахідів, адже їх збройний потенціал — це і є зброя народу.

Якщо народ виконає ці умови, то революція та джихад повернуться у своє правильне русло. І буде надана допомога Гуті, і дні режиму будуть скорочені. Ми побачимо, як рушаться стовпи режиму під ударами щирих муджахідів і як на його руїнах буде встановлений Другий Праведний Халіфат. І тоді Іслам поверне свою велич, а мусульмани повернуть своє світове панування. У той день віруючі зрадіють допомозі Аллаха.


Газета «Ар-Рая»
Каміль Хурані
14.03.2018

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню