Ердоган намагається примусити замовчати Хізб ут-Тахрір, щоб загасити слово істини

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

Радіо Хізб ут-Тахрір у Сирії поширило звістку та причини щодо змінення радіочастоти на 99,7 FM.

При цьому вказувалось, що причиною змінення частоти стало те, що турецький режим почне трансляцію на тій самій приватній частоті, намагаючись заплутати людей. Усе це відображає політику «затуляння пельок» у відношенні Хізба з метою придушити слово істини.

У поясненні також говориться, що турецький світський режим через це віщання відправляє послання на арабській та турецькій мові, пропагуючи так звану операцію «Оливкова гілка», від якої ми неодноразово застерігали на радіо «Хізб ут-Тахрір».

Ми говоримо, що це було частиною цілої низки дій Ердогана, що працює під управлінням Сполучених Штатів для збереження сирійського режиму. На завершення говориться, що це — низький та підлий крок з боку режиму Ердогана, і ми виступаємо проти використання статусу радіо у мусульман для поширення через приватні частоти послань, що сприяють планам Америки, від яких Хізб неодноразово застерігав. Ми підтверджуємо сказане раніше, що «PKK», «PYD» та інші світські партії лояльні Заходу так само, як уряд Ердогана лояльний до Америки. Усі вони є лише інструментами, які служать американським планам знищення благословенної революції Шаму.

І нарешті: ми упевнені, що Аллах підтримає Свою релігію і що Праведний Халіфат за методом пророцтва покінчить з усіма видами впливу невірного Заходу у регіоні та кине його агентів у глибини історії, а також об’єднає під стягом Посланця Аллаха ﷺ усіх мусульман, не розрізняючи між арабом та неарабом, окрім як у богобоязливості.


Газета «Ар-Рая»
21.03.2018

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню