Губернатор Дженіна Ібрагім Рамадан та керівники служб безпеки коять злочин проти Ісламу та палестинців

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

Джерела в інформаційному офісі Хізб ут-Тахрір у Палестині повідомили, що Палестинська національна адміністрація (ПНА) у Дженіні у суботу вранці 14.04.2018, ближче до початку маршу Хізба, вдалася до возведення бар’єрів на входах у місто і до арештам тих, хто підозрюється у намірі взяти участь у марші.

Перед Великою мечеттю та навколо неї у місті Дженін заарештовувались усі, хто підозрюється у тому, що вийшов взяти участь у марші. На мить написання цієї новини кількість затриманих вже досягла декілька сотень.

Зі свого боку, д-р Бахір Саліх сказав, що цей злочин, скоєний владою у Дженіні, не відверне Хізб від здійснення свого шаріатського та політичного права і що через боротьбу проти проекту Халіфату та переходу у табір ворогів Ісламу програвшою виявиться влада.

Сьогоднішній злочин, скоєний службами безпеки у Дженіні, підсилило ненависть людей до влади, що примусило їх проклинати цих злочинців.

Саліх задав питання: у чиїх інтересах народу Палестини перешкоджають звертатись до Ісламської Умми та її армій, щоб звільнити аль-Кудс?! За який злочин були заарештовані сотні членів та прибічників Хізб ут-Тахрір у Дженіні?! Що це найшло на служби безпеки, що вони почали заарештовувати дітей та бити людей на дорогах та у дверей мечеті?!

Бахір Саліх вказав, що хода була законною і відповідала усім звичайним процедурам, і якщо б у влади була чесність, то ті, хто скоїв напад, публічно предстали б перед судом за свій злочин.


Газета «Ар-Рая»
18.04.2018

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню