Ердоганівська Туреччина — це інструмент, яким Америка стримує та присипляє жителів Шаму аж до їх вбивства

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

У публікації Хізб ут-Тахрір/Сирія від 16.07.2018 пишеться, що Америка здійснює висловлювання «Асад, або ми спалимо країну».

Зв’язавши керівників повстанських загонів з центрами управління «Аль-Мук» та «Аль-Мум» і підкоривши їх наказам спецслужб, а потім зобов’язавши їх укладати угоду по деескалації і дотримуватись її в однобічному порядку. Це дозволило злочинному режиму повернути під свій контроль райони один за другим. Далі автор пише, що за цим успіхом режиму послідував навмисний розвал повстанських загонів, створюючи хаос та трясовину, у якій активізувались лягушки та рувайбідати (тобто бовтуни-шейхи та нікчемні лідери), які сидять у центрах керівництв та фетв, щоб знайти виправдання для здачі міст під приводом збереження життів і того, що залишилось.

Так справа дійшла до Ідлібу — останньої фортеці революції. Окрім того, у публікації підкреслюється, що Америка докладає усіх зусиль, щоб повернути контроль над усіма регіонами країни у руки свого агента — тирана Шаму, будь то військовим або політичним шляхом. Автор застерігає революціонерів від брехливих обіцянок турецького режиму, який є американським інструментом у стримування та присипанні до тієї миті, поки не приходить час наступного регіону іти на забій.

У публікації задаються питання: як розуміти будівництво розділової стіни між Туреччиною та Сирією? Що ви збираєтесь робити після того, як уся Сирія перетворилась на «другу Хаму», а «червона лінія Алеппо» була здана тирану? Вже виявилось для жителів Дара, що гарантії Америки були лише усипляючим наркозом. Далі пишеться, що через ігнорування ясного ісламського політичного проекту та свідомого щирого політичного керівництва, як це відбувається зараз, кожен повстанський загін набув політичних лягушок та спеціальний регіональний проект, згідно якому муджахіди проливають свою кров, а плоди збирають представники західного проекту — демократичної громадянської держави, що відокремлює Іслам від держави та суспільства. Це відбувається у противагу проекту Ісламу, представленого у Праведному Халіфаті за методом пророцтва, повернення якого передвіщав Посланець Аллаха ﷺ. Наприкінці автор закликає мусульман бути обачними, не обманюватись одурманюючими обіцянками та приєднатись до тих, хто працює над втіленням великого проекту Ісламу по ясному методу, який показав Посланець Аллаха ﷺ.


Огляд новин «Ар-Рая»
25.07.2018

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню