Вугіллячко революції у серці народу Шаму іще не згасло — про це говорять масові демонстрації у звільнених районах Сирії

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

Масові демонстрації у звільнених районах Сирії говорять про те, що вугіллячко революції у серці терплячого народу Шаму усе іще палає і не згасло, і народ, як і раніше, стійкий, немов скеля.

Про це говориться у заяві для преси сирійського інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір від 9 вересня.

У заяві ця організація закликала сирійський народ та щирих революціонерів «вкрай стерегтись тих же рокових помилок, які були допущені у минулому, і не приймати ніяких рішень, що підкоряються інтересам держав, які втручаються у сирійську арену, під приводом не викликати їх гніву і не втратити їх уявну підтримку». «Для того, щоб величезні жертви не виявились марними, новому народному руху необхідно усіляко берегти себе від відхилень, а саме — мати ясний проект, який згуртує навколо себе людей, який виходить із їх акиди і який буде основою для ведення звіту з кожного.

Народний рух також повинен обрати щире усвідомлене політичне керівництво, яке скерує та скоректує зусилля людей до позначених цілей. Варто міцно дотримуватись незаперечних основ революції, які вже ясно викристалізувалися на протязі довгого пройденого шляху, а це — скинення режиму з усіма його відгалуженнями, припинення відносин з державами-спонсорами і, врешті решт, встановлення праведного Халіфату за методом пророцтва», — підкреслено у зверненні для преси. «Підступи та змови невірних держав проти стійкого народу Шаму величезні, і ми повинні бути вкрай пильними, з усіх сил триматись за вервь Аллаха і покладатись лише на нього — у цьому наш порятунок, допомога та перемога», — підсумовує організація.


Огляд новин газети «Ар-Рая»
19.09.2018

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню