Усі правителі мусульман замішані у зрадництві та нормалізації відносин з єврейським утворенням

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

Правителі Катару, Оману та ОАЕ не є винятком

Спортивна делегація із єврейського утворення прибула у Катар для участі у чемпіонаті світу по гімнастиці, який відбудеться з 25 жовтня по 3 листопада. Про це пише сайт «Alhurra» 24.10.2018.

За даними спортивного сайту новин «Gymnovosti», один із учасників внесений у список як службовець в армії єврейського утворення.

У турнірі буде піднятий прапор та пролунає національний гімн єврейського утворення, але без вказівки назви країни і без емблем на спеціальному одягу для розминки учасників.

«Сьогодні вранці організатори оглянули «ізраїльський» прапор, щоб переконатись, що усе у порядку. Також пролунає «ізраїльський» національний гімн «Атіква», — цитує слова голови єврейської спортивної делегації Джекі Фішена газета «YediothAhronoth».

«Ар-Рая»: ця нормалізація відбувається незабаром після участі шкільної збірної єврейського утворення у чемпіонаті по гандболу у столиці Катара Дохе.

Таким є істинне обличчя катарського режиму, який взаємодіє з єврейським утворенням як з реальною суверенною державою, зі своїм прапором та гімном. Він не бачить в єврейському утворенні окупанта, який зайняв благословенні землі Палестини, звідки його необхідно вигнати. У той же час він вдається до обману по прикладу своєї британської хазяйки, постачаючи у Газу паливо, щоб завоювати симпатії місцевого населення і досягти своїх політичних цілей, а не через любов та турботу до народу Гази. Той, хто дійсно піклується про Палестину, її святинях та людях, не нормалізує відносини з окупантом!

У тому ж контексті султан Омана Кабус ібн Саід прийняв на минулому тижні прем’єр-міністра єврейського утворення Біньяміна Нетаньяху по спливанню лише два дні після візиту Махмуда Аббаса у межах просунення так званого «мирного процесу на Близькому Сході».

Згадаємо іще декілька показових візитів: Шимон Перес відвідав Султанат Оман у 1996 році, коли він виконував обов’язки прем’єр-міністра. У 1994 році Оман відвідав тодішній прем’єр-міністр єврейського утворення Іцхак Рабін. У 1996 році сторони підписали угоду про взаємне відкриття торгових представництв, проте через декілька тижнів після початку Інтифади Аль-Акси у жовтні 2000 року Оман зачинив ці офіси.

Також міністр культури та спорту єврейського утворення Мірі Регев у п’ятницю на чолі спортивної делегації відвідала ОАЕ для участі у чемпіонаті світу по дзюдо у столиці Еміратів. Делегація підніме окупаційний прапор Абу-Дабі, а під час змагань пролунає «ізраїльський» національний гімн «Атіква».

Це означає, що усі режими у мусульманських країнах перебувають у зрадництві та нормалізації відносин з єврейським утворенням . У цьому зрадництві немає ніякої різниці між Саудівською Аравією та Катаром, Єгиптом та Туреччиною, ОАЕ та Оманом...

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню