Підтримка армій — відсутня ланка на шляху створення Халіфату

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

Умма усвідомила, що її порятунком є Іслам, усвідомила, що Іслам володіє політичною системою, яка поверне ісламську культуру у життя суспільства і відновить славу, про яку вона мріє, а також усвідомила, що її релігія є істинною.

Ісламська Умма не перестане вірити у свою акиду і Шаріат свого Господа. Навіть якщо це усвідомлення залишиться загальним, а не детальним, усе ж таки виникле бажання жити у затишку Ісламу глибоко засіло у її тілі.

Факт існування цього усвідомлення поза сумнівів вже достатній для того, щоб Ісламська Умма стала місцем зародження Халіфату. Цього досить для скинення агентів колонізатора та їх режимів у мусульманських країнах у випадку того, якщо армії встануть на бік Умми і приєднаються до волі свого народу, який жадає звільнення від панування колоніального Заходу.

Уперше за довгі десятиріччя ісламський світ, нехай і загальним усвідомленням, проявив упевненість у своїй релігії як у системі управління, яка вирішує будь-які проблеми в усіх аспектах життя. Це викликало страх колишнього американського президента Барака Обами, який заявив, що він був здивований, почувши заклики до політичного Ісламу під час «Арабської весни».

Така обстановка примусила політиків Заходу забити тривогу через безпрецедентну довіру Ісламської Умми до політичного Ісламу. Деякі західні політичні мислителі, такі як Джордж Фрідман, відчувши серйозність цієї ситуації, закликали західні країни докласти усіх зусиль, щоб повернути Ісламську Умму у стан дезорієнтації, який переважав у ній до п’ятдесятих років минулого сторіччя. За його словами, необхідно примусити мусульман втратити віру у політичний Іслам, яка росте з кожним днем останні десятиріччя.

Подібні заяви свідчать про явні побоювання Заходу з приводу прихильності Ісламської Умми своїй релігії та її упевненості у політичній системі Ісламу, а також свідчать про боязнь повернення Халіфату у мусульманських країнах. Америка вже закликала режими Перської затоки та інші мусульманські країни створити «арабське НАТО», у якому Вашингтон буде грати ключову роль. Сполучені Штати всерйоз підняли це питання у вересні минулого року, щоб новоутворений арабський альянс замість Заходу протистояв проекту Ісламської Умми і не допустив приєднання до неї мусульманських армій.

Ісламська Умма бажає жити лише у своїй релігії, як би невірні та їх агенти не намагались відхилити її з цього шляху. Умма повністю переконана у здатності Ісламу вирішувати її політичні, економічні та соціальні проблеми за допомогою держави, яка реалізує її бажання.

Сьогодні Ісламська Умма прагне до звільнення і довіряє лише Ісламу як системі життя, у той час як ми спостерігаємо захід соціалізму, демократії та інших вигаданих ідей. Настав час, щоб володарі сили в арміях мусульман підтримали проект Ісламської Умми по створенню Праведного Халіфату. Настав час встати на сторону мусульман, уникнувши гніву Аллаха, і відмовитись від захисту систем невір’я і колоніальних проектів у мусульманських країнах. Настав час дати присягу (байат) Хізб ут-Тахрір на встановлення Ісламської Держави. До цього прагне Хізб ут-Тахрір, працюючи серед Ісламської Умми і знаючи, що вона не прийме нічого, окрім Ісламу.

Він бажає повернути панування Шаріату шляхом встановлення держави і повернуті Уммі владу, яка була віднята зрадницькими правителями. Лише таким шляхом Іслам повернеться у якості системи для життя, до чого прагне Умма разом з Хізб ут-Тахрір більше, аніж коли-небудь до того. Ісламський світ бажає повернути Халіфат, який існував у часи Абу Бакра, Умара, Усмана та Алі, нехай буде задоволений ними усіма Аллах, особливо згадуючи справедливість і велич, якими володіли мусульмани у ті часи.

Армії мусульманських країн повинні відповісти на наказ Аллаха, заклик Хізб ут-Тахрір і Умми. Так вони отримають ступінь помічників (ансарів) Аллаха, подібно Сааду ібн Муазу і Асаду ібн Зурарі. Умма закликає надати допомогу (нусру) своїй релігії і встановити Халіфат на руїнах нинішніх зрадницьких режимів, які дозволили Заходу вершити долями мусульман.

 


Газета «Ар-Рая»
Ахмад Абдур-Рахман
29 Джумада ас-сані 1440 р.х.
06.03.2019 р.

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню