Шейх Хасіна сприяє зміцненню гегемонії Індії над Бангладеш і його народом

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

На тлі конфлікту, який підсилюється між індуїстською державою та Уммою, зокрема — у питанні Кашміру, правителі мусульман роблять вигляд, що немає ніякої проблеми, і не помічають цієї кровоточивої рани на тілі Умми.

Більше того, вони коять нові злочини проти Аллаха, Його Посланця ﷺ і мусульман, кров яких вже сім десятиріч проливається у Кашмірі. Так Мухаммад ібн Зайд аль-Нахайян вручив вищу нагороду ОАЕ гуджаратському м’яснику Нарендре Моді. Цим він у черговий раз підтвердив, що уряд ОАЕ є однією нацією з тими, хто поклоняється коровам, бо обидва мають одного хазяїна в особі Англії. Дана дія з боку ОАЕ була черговою спробою підкупити проамериканського агента Моді та його партію «Бхаратіяджанатапарті» (БДП).

Другим злочином проти мусульман Кашміру стала згода Шейх Хасіни з розширенням кордонів індійського аеропорту Агартала на бангладешську територію. Бангладешський МЗС прийняв пропозицію індійської сторони позитивно, і на дану мить обидві сторони координують дії. Міністр закордонних справ Бангладеш Шахідул Хак виправдовувався наступними словами: «Міжнародний аеропорт Женеви частково розташований на території Швейцарії, а частково  — на території Франції». Дана його заява відображає той факт, що нікчемні правителі взяли на себе зобов’язання уступити наші землі ворогам Ісламу мусульман. Проте свої дії правителі намагаються виправдати через вуста продажних політиків.

Парадоксально, але саме через індійські греблі Бангладеш стикається з руйнівними повенями, у результаті яких гинуть сільськогосподарські культури і руйнуються дома людей. Але, незважаючи на це, уряд Хасіни передає землі мусульман у руки многобожників. І це не єдине зрадництво правителів Бангладеш. Уряд Бангладеш вже давно встав на шлях зрадництва, вибудовуючи відносини з Індією, яка є воюючою з мусульманами країною. Індія робить усе можливе, щоб утвердити повне панування над Бангладеш; для цього вона намагається домінувати в енергетичному, економічному, військових секторах.

Для цього Індія іде на тісну співпрацю з урядом Хасіни і на укладання несправедливих контрактів, які несуть благо Індії і допомагають їй встановити своє панування над стратегічними секторами Бангладеш. Це продажний режим забезпечив глибоке проникнення Індії у справи Бангладеш і можливість контролю над мусульманами. Іншими словами, нікчемний режим прагне ввести в оману простий народ і вислужитись пере індусами під приводом національного інтересу.

Небезпека проекту по розширенню аеропорту Агартала полягає у двох напрямках:

1) Співпраця з воюючими проти Умми державами, а це тягне гнів Всевишнього. Будь-які угоди чи домовленості між Уммою та воюючими проти неї державами неприпустимі, якщо тільки немає іншого виходу,як, наприклад, коли треба не дати ворогу отримати перемогу над Уммою. Заборонена ратифікація угод про добросусідство, дотримання кордонів, а також заборонені військові, культурні угоди і т.д. Звідси виникає питання: як можна дозволити ворогу використовувати наші землі, адже це дозволить ворогу зміцнитись над нами?

Основою у відносинах Умми з воюючими проти неї державами є наявність готовності до війни і джихаду! Всевишній сказав:

لَّا يَنۡهَىٰكُمُ ٱللَّهُ عَنِ ٱلَّذِينَ لَمۡ يُقَٰتِلُوكُمۡ فِي ٱلدِّينِ وَلَمۡ يُخۡرِجُوكُم مِّن دِيَٰرِكُمۡ أَن تَبَرُّوهُمۡ وَتُقۡسِطُوٓاْ إِلَيۡهِمۡۚ إِنَّ ٱللَّهَ يُحِبُّ ٱلۡمُقۡسِطِينَ  ٨إِنَّمَا يَنۡهَىٰكُمُ ٱللَّهُ عَنِ ٱلَّذِينَ قَٰتَلُوكُمۡ فِي ٱلدِّينِ وَأَخۡرَجُوكُم مِّن دِيَٰرِكُمۡ وَظَٰهَرُواْ عَلَىٰٓ إِخۡرَاجِكُمۡ أَن تَوَلَّوۡهُمۡۚ وَمَن يَتَوَلَّهُمۡ فَأُوْلَٰٓئِكَ هُمُ ٱلظَّٰلِمُونَ

«Аллах не забороняє вам бути добрими і справедливими з тими, які не бились з вами через релігію і не виганяли вас із ваших осель. Воістину, Аллах любить неупереджених. Аллах забороняє вам дружити лише з тими, які бились з вами через релігію, виганяли вас із ваших осель і сприяли вашому вигнанню. А ті, які беруть їх собі у помічники і друзі, є беззаконниками» (60:8,9).

2) Аеропорти є пунктами для забезпечення безпеки і військовими базами, які використовуються державами, коли це необхідно. Саме звідти злітають літаки на боротьбу з ворогом. Тому надання земель під розширення аеропорту Агартала є політичною дурістю і вузьколобістю у стратегічному мисленні влади Бангладеш. Єдине пояснення цьому мисленню полягає у тому, що уряди Бангладеш та Індії були зрощені англійцями. Вони не сприймають один одного ворогами, більше того, вони бачать своїм загальним ворогом Умму. Тому вони ведуть спільну діяльність, щоб зломити Умму і встановити над нею гегемонію. Режими Індії і Бангладеш є друзями. Всевишній сказав:

وَٱلَّذِينَ كَفَرُواْ بَعۡضُهُمۡ أَوۡلِيَآءُ بَعۡضٍۚ إِلَّا تَفۡعَلُوهُ تَكُن فِتۡنَةٞ فِي ٱلۡأَرۡضِ وَفَسَادٞ كَبِيرٞ

«Невіруючі є помічниками і друзями один одному. І якщо ви не будете вчиняти таким чином (якщо віруючі не будуть помічниками і друзями один одному), то на землі виникне смута і велике беззаконня» (8:73).

Правителі Бангладеш повинні знати і пам’ятати, що народ Бангладеш:

— ніколи не прийме ані цю, ані інші руйнівні угоди з Індією,

— ніколи не забуде війн, розгорнутих проти мусульман індійською державою,

— добре знає історію виникнення правлячого режиму, зокрема — історію Шейх Хасіни, яка була вигодувана грудьми індійської ненависті,

— не забуде вбивств, скоєних індійськими прикордонниками на прикордонних територіях,

— не забуде знищення наших річок і джерел до існування збудуванням гребель, зокрема — дамби Фаракка,

— не забуде окупацію Кашміру і бійню у Гуджараті.

Ці та інші злочини лише підтверджують сказане у Корані:

لَتَجِدَنَّ أَشَدَّ ٱلنَّاسِ عَدَٰوَةٗ لِّلَّذِينَ ءَامَنُواْ ٱلۡيَهُودَ وَٱلَّذِينَ أَشۡرَكُواْ

«Ти неодмінно знайдеш найлютішими ворогами іудеїв і многобожників» (5:82).

Отож, ця угода та їй подібні заборонені, і це не підлягає обговоренню, адже вони дозволяють невіруючим встановити владу над віруючими. Але ж це заборонив Всевишній:

وَلَن يَجۡعَلَ ٱللَّهُ لِلۡكَٰفِرِينَ عَلَى ٱلۡمُؤۡمِنِينَ سَبِيلًا

«Аллах не відкриє невіруючим шляху проти віруючих» (4:141).

 

 

Газета «Ар-Рая»
Біляль аль-Мухаджір — Пакистан
27 Зуль-хіджа 1440 р.х.
28.08.2019 р.

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню