Заклик до реформи Ради Безпеки — невігластво чи обман?

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Постійний посланець Туреччини при ООН Ферідун Сінірліоглу закликав до проведення реформ у Раді Безпеки, щоб орган став «більш прозорішим та демократичним». Про це повідомляє «TurkPress» 10.11.2018.

Цей заклик пролунав із вуст Сінірліоглу під час його виступу на відкритому засіданні РБ ООН по темі «підтримання міжнародного миру та безпеки: зміцнення багатобічності та ролі ООН» і був заснований на пропозиції Китаю, який головує у роботі ради Безпеки у поточному місяці.

Турецький дипломат пояснив, що система ООН може бути більш ефективною, підкреслюючи при цьому необхідність перегляду пріоритетів.

«У першу чергу, ми повинні реформувати Раду Безпеки ООН, щоб вона стала більш прозорою, демократичною, представницькою та відповідальною», — сказав Ферідун. Він зазначив необхідність зробити систему ООН більш ефективною у скороченні війн та криз.

Туреччина у черговий раз підкреслила необхідність реформ у Раді Безпеки ООН. Нещодавно президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган у заяві з нагоди 73-ї річниці заснування ООН зазначив, що реформування міжнародної організації вже не терпить відкладання.

«Ар-Рая»: невже правителі Туреччини забувають, що міжнародні інститути та їх закони були з самого початку створені для ліквідації Халіфату?! І що міжнародні організації та асоціації були засновані для служіння невірних західним державам на чолі з Америкою?! І що Америка може порушити будь-який закон, не звертаючись до міжнародних норм або Раді Безпеки?! Раніше ми бачили, як Америка пішла проти одностайної думки держав, вдерлась та окупувала Ірак, щоб встановити свій вплив та розграбувати багатства країни. Як вони можуть вимагати реформування Ради Безпеки?!

Покінчити з тиранією західних колоніальних держав можна лише за допомогою знищення цієї вигаданої міжнародної системи, яка забезпечує інтереси капіталістів за рахунок багатства мусульман, а потім встановленням Халіфату за методом пророцтва, який відновить справедливість в усьому світі, застосовуючи божественний закон, який гарантує щастя для усіх людей незалежно від їх релігії та раси.


Огляд новин «Ар-Рая»
14.11.2018

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню