Близький Схід

Прес-реліз

На світанку в понеділок 1 квітня єврейські сили після двотижневого перебування покинули медичний комплекс «Аш-Шіфа» і його околиці. Внаслідок цієї агресії були вбиті, поранені і заарештовані сотні палестинців. Очевидці повідомляли, що масштаб руйнувань дуже великий, будівлі медичного комплексу спалені і приведені у непридатність. Знайдені сотні спалених тіл мучеників на території лікарні і на прилеглих вулицях.

Прес-реліз

«За десять днів Єгипет пройшов шлях від банкрутства до приваблення 40 млрд. дол. Чому?». Під такою назвою була опублікована стаття на сайті «Ан-Нахар аль-Араби» в четвер 07.03.2024. Як зазначається в статті: «Усього за 10 днів Єгипет пройшов шлях від грані економічної катастрофи до отримання понад 40 мільярдів доларів інвестицій і кредитів від Об’єднаних Арабських Еміратів і Міжнародного валютного фонду з ймовірністю іще більшого надходження від Саудівської Аравії та інших країн.

Прес-реліз

На початку цього тижня, нарешті, була розблокована дорога аль-Хазджа аль-Мафаліс Тур аль-Баха, яка з’єднує провінцію Таіз з південними провінціями. Дорога була перекрита з початку війни в Ємені, тобто з 2014 року. І насправді груди пилу були прибрані і шлях був розчищений.

Прес-реліз

Британський інститут Чатем-Хаус викриває американську політику в Баб-ель-Мандебській протоці і Червоному морі, здійснювану Іраном руками хусітів в противагу британській колоніальній політиці.

Прес-реліз

У п’ятницю 19 січня 2024 року Британія офіційно заборонила Хізб ут-Тахрір, звинувативши партію в «антисемітизмі» і підтримці нападу «ХАМАС» на сіоністське утворення 7 жовтня 2023 року, додавши її до свого списку «терористичних» організацій.

Прес-реліз

Шановні мусульмани!

Сьогодні ми хочемо звернутись до вас: о, народи мусульманських країн, особливо тих, хто сусідить з благословенною землею Палестини, і тих, які близькі до благословенної мечеті аль-Акса! Ваші кордони нав’язані вам невірними колонізаторами!Дослухайтесь до нашого звернення, адже це промова лідера, який не бреше своєму народу, і те, що відбувається зараз, очевидно для усіх, і немає нічого прихованого.

Прес-реліз

Сьогодні ввечері в ході віроломної операції в південному передмісті Бейруту єврейське утворення за допомогою дрону вбило шейха Салеха аль-Арурі разом з деякими його товаришами. Ми просимо Всевишнього Аллаха змилостивитись над ними, пробачити їм їх гріхи і воскресити разом з шахідами.

Прес-реліз

В п’ятницю Сполучені Штати Америки засовували своє вето під час голосування в Раді Безпеки ООН проти проекту резолюції ОАЕ, який закликає до негайного припинення вогню в секторі Газа. Тринадцять країн проголосували за резолюцію, на яку Америка наклала вето, а Британія утрималась при голосуванні.

Головне меню