Кампанія по збору мільйонів підписів заради запобігання злочину – розділення південного Судану

Акції
Друкарня

Згідно нашим переконанням Хізб-ут-Тахрір у Судані про обов’язковість єдності країни на основі Ісламу; враховуючи переважаючий суспільний погляд проти невірного окупаційного американського плану, який націлений на розкол Судану шляхом відокремлення Півдня країни через запланований на січень 2010 року референдум ( Згодом справа дійде і до Дарфуру, Кордофану, Блакитного Нілу,  Східного Судану.), а також з точки зору нашої відповідальності за ідеологічну та політичну діяльність, яка є методом Пророка (с.а.в) у справі донесення ісламського заклику до утворення країни; ми продовжуємо кампанію по збору підписів,  про початок якої Хізб-ут-Тахрір у Судані заявив у червні місяці на своїй прес-конференції разом з суданським інформаційним агентством, на підтримку кампанії по збору мільйону підписів,  заради запобігання злочину розділенню Південного Судану через відмову до участі у референдумі, проведення якого узгоджено на січень місяць. Хізб почав встановлювати палатки для збору підписів у громадських місцях,  вони розташовані:


1. Хартум: арабський ринок (ас-Сукъ аль- Арабий),  поруч з великою мечеттю; на центральному ринку; аль-Міна аль-Баррі; стадіон у Хартумі; нова станція; Гъарб Кубра аль-Хуррія; ринок аль-Кілякіля ал-Леффе; Ринок Джабаль Авлія.

2. Північний Хартум: Центральний вокзал; Ринок Хілля Куку; Хадж Юсеф 6 відділення рынку; Такатуъ аль-Муассаса.

3. Омдурман: стоянка аш-Шухада; ринок Омдурман; громадський ринок; лівійський ринок.

Збір підписів відбувається щоденно з восьмої години ранку до дев´ятої  години вечора.

Кампанія по збору мільйону підписів заради заборони злочину відокремлення Південного Судану за допомогою Аллаху буде тривати до суботи 15 Зуль-Каада 1431 рік хіджри (23 жовтня 2010 року).

{yoogallery src=[/images/stories/yoo/Sudan] width=[100]}

Любий брате:

Тим, що ти приймеш участь у цій кампанії по збору мільйону підписів, ти допоможеш істині та матимеш виправдання перед Всевишнім Аллахом,  може цей народ побоїться Аллаха та відмовиться від цього злочину,  бо Всевишній Аллах каже:


وَإِذْ قَالَتْ أُمَّةٌ مِنْهُمْ لِمَ تَعِظُونَ قَوْمًا ۙ اللَّهُ مُهْلِكُهُمْ أَوْ مُعَذِّبُهُمْ عَذَابًا شَدِيدًا ۖ قَالُوا مَعْذِرَةً إِلَىٰ رَبِّكُمْ وَلَعَلَّهُمْ يَتَّقُونَ
«Ось деякі з них промовили: «Навіщо вам упрошувати людей, яких Аллах погубить або дасть їм тяжкі муки?» Вони сказали: «Щоб виправдатися перед вашим Господом. Можливо,  вони побояться»» (7:164)


№ H.T.S. 53
Воскресенье,  9 Зуль Када 1431г.х.
17/10/2010г.
Ібрахім Усман (Абу Халіл)
Офіційний представник ХТ Судан
Тел.:  0912240143 - 0912377707
e-mail:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.



Кордофан – історична провінція у Судані. Існувала до 1994 року,  потім була розділена на Південний,  Північний а Західний Кордофан (скасовано у 2006 році). Столицею є Ель-Обейд.

Блакитний Нил (Аббай або Абай амх.) – річка в Ефіопії та Судані, правий приток Нилу. Довжина 1600км. На території Судану річка носить назву Бахр-ель-Азрак (від араб. Бахр – «річка» та азрак – «блакитний»). На суданській території побудовано велике водосховище у міста Росейрес. У міста Хартум Блакитний Нил зливається з Білим Нилом,  утворюючи  річку Нил.
Північний Хартум,  Хартум Північний,  Бахрі,  ель-Хартум Бахрі (араб. الخرطوم بحرى‎‎ al-Khartūm Bahrī) – місто у Судані,  на правому узбережжі річки Блакитний Нил,  у злиття його з Білим Нилом. 904.170 жителів (на 2010 рік). Разом з містами Хартум та Омдурман утворює так зване «потрійне місто».
Омдурман – місто на річці Білий Нил у Судані,  входить у міську агломерацію з Хартумом та Північним Хартумом. Населення самого Омдурману складає більше ніж 1, 2 млн. осіб (1993 рік).