Друг сьогодні завтра може виявитися ворогом, о Лавров!

Новини та коментарі
Друкарня

В ім'я Аллаха - Милостивого і Милосердного

Новина: «Аль-Джазіра» (http://www.aljazeera.net/) 24.03.2016 під заголовком «Керрі і Лавров задоволені «успіхом» їх співпраці в Сирії» повідомила наступну новину:

Держсекретар США Джон Керрі і міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров почали вести переговори щодо сирійської кризи. Керрі заявив, що рівень насильства в Сирії знизився більш ніж на 85% завдяки домовленості про перемир'я двох країн. Лавров також підкреслив, що це їх співпраця допомогла досягти успіху в Сирії.

У четвер в Москві почалися переговори між Керрі та Лавровим з метою досягнення двосторонньої співпраці двох країн щодо врегулювання конфлікту в Сирії. Керрі заявив, що, незважаючи на крихкість перемир'я, яке було досягнуто в кінці минулого місяця за підтримки Америки і Росії, насильство в Сирії знизилося від 85 до 90%. Він додав, що ще кілька тижнів тому багато спостерігачів вважали неможливим припинення військових дій в Сирії, але ця операція досягла певного успіху. Зниження насильства вже є успіх, хоч перемир'я і крихке.

Зі свого боку, Лавров додав: «Завдяки нашій співпраці і рішучості в Сирії нам вдалося досягти успіху, оскільки ми доклали всіх зусиль для досягнення стабільності в інтересах не тільки Москви і Вашингтона, а й в інтересах усіх зацікавлених сторін в Сирії».

Коментар: Насправді, тут виникає питання: про що думають Лавров і Путін? Як Америка вчинить з ними і з Росією після закінчення «медового місяця»?

Яка вигода для Росії через «союз» з Америкою розпалювати регіональну і світову ворожість з її боку по відношенню до Ісламу і мусульман? Хіба росіяни не усвідомлюють, що після закінчення «медового місяця» між Росією і Америкою осередки напруженості в Росії можуть спалахнути в будь-яку секунду?

Досить згадати лише один факт того, що в Росії в даний час кожен п'ятий житель є мусульманином. Так нехай після закінчення «медового місяця» Путін і Росія чекають відплати! А потім гірко помстяться Росії і європейці, навіть якщо і не відкрито, оскільки Європа недостатньо сильна для відкритого протистояння РФ. Я бачу, що найближчим часом знову здійсниться європейська підтримка Чечні і інших мусульман Росії. Туреччина теж стане захисником і підтримкою для мусульман на прохання Америки, і тоді Путін разом з Росією побачить плоди своєї ставки на Америку і плоди ворожості по відношенню до мусульман і країн Європи.

Але ми сподіваємося, що Аллах дарує нам встановлення Праведного Халіфату перш, ніж відбудеться подібне, щоб той особисто провчив Росію за все скоєні злочини проти мусульман, і Аллах владний вершити Свої справи.


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Д-р Фаррадж Мамдух
17 джумада ас-сани 1437
26.03.2016

Головне меню