Вчення «Північний грім» - це демонстрація покірності Америці

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: 10.03.2016 військовим парадом завершилися в Саудівській Аравії наймасштабніші військові навчання в історії близькосхідного регіону під назвою «Північний грім». У навчаннях брали участь Саудівська Аравія, Пакистан та інші мусульманські країни. Поряд з цим, Іран напередодні провів нові випробування балістичних ракет дальністю від 300 до 2 тис. км.

Коментар: Перше, що спадає на думку, коли стикаєшся з подібними новинами про військові навчання і випробування ракет дальнього радіусу дії, - це питання:

Невже ці вчення і мобілізація величезної кількості військ - це підготовка до рішучого бою для звільнення Палестини від брудних рук євреїв? Або ж це - для захисту мусульманських країн, які окуповані невірними колонізаторами з метою розграбувати їх і контролювати? А може, це - раптовий прояв звитяги у цих правителів відповідних мусульманських країн, на передовій у яких стоять Саудія, Іран і Пакистан, заради порятунку мусульман Сирії, Ємену та інших, які виступили проти жорстоких тиранів? Або ж все-таки ці правителі відмовилися від своїх гріхів, покаялися і вирішили спільно працювати і мобілізувати ісламські армії заради здійснення мети, до якої неухильно прагне Умма, - зібрати мусульманські території в одну сильну державу під прапором Ісламу?

Але, відверто кажучи, віруючий, який стежить за подіями, що відбуваються, повідомить вам факти, які не потішать серце жодного мусульманина, проте вони дозволять йому на власні очі побачити плазування мусульманських правителів перед Америкою, яку вони бояться більше, ніж Аллаха!

Правда в тому, браття, що всі перелічені вище причини насправді не є істинним мотивом навчань і випробувань ракет, і це дуже сумно для всіх, але аж ніяк не несподівано для тих, хто стежить за подіями, особливо - для свідомих синів нашої Ісламської умми.

Реальна мета всіх мобілізацій і навчань зводиться до одного: це - готовність правителів цих країн бути всюди, де від них зажадає Америка, для війни проти мусульман на будь-яких фронтах з метою «виховати» всіх, хто побажає звільнитися від американських кайданів. Все це відбувається тому, що Америка вже не бажає відправляти свої війська для війни проти мусульман заради здійснення своїх інтересів - вона тут застосовує політику «заміни» і відправляє для цього армії ісламського світу. Навіть більше - вона таким чином сіє злобу і ненависть між мусульманами на довгі роки для того, щоб перешкоджати встановленню істинної Праведної держави Халіфат за методом пророкування, чиї промені вже пробиваються за горизонтом, з дозволу Аллаха.

І тому ми знаходимо цих правителів такими, що вони відчайдушно воюють проти мусульман з небаченою жорстокістю і кількістю жертв, яких можна було б хоч якось виправдати, якби вони хоч один день билися проти справжнього ворога Умми! Ні, ми знаходимо цих правителів такими, що вони отримують укази від ворога Аллаха і Ісламу - Америки, проти якої необхідно воювати і відрубати її руки, а не коритися їй.

Однак ми говоримо Америці і всім її агентам: Ісламська Умма вже прийняла тверде рішення позбавитися від американського та іншого панування над мусульманськими країнами. І вона, з дозволу Аллаха, у що б те не стало передасть правління Хізб ут-Тахрір для встановлення істинного Ісламського Халіфату, тому що Умма вже переконалася - порятунок є тільки в ньому!

Що стосується даних правителів, то їх ганьбу перед Уммою вже нічим прикрити - настільки очевидна їх зрада!

Мусульманські армії, як ті, хто бере участь в навчаннях, так і інші, такі, що на них покладено тільки один обов'язок: забрати цих правителів-зрадників і працювати разом зі свідомими синами нашої Ісламської Умми, з Хізб ут-Тахрір заради докорінних змін і вигнання Америки й усіх інших жадібних колонізаторів - і тільки це врятує Умму і удостоїть вас вдоволення Всевишнього!


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Мухаммад Джабір
Ліван
04 Джумада ас-сані 1437 х.
13.03.2016 р.

Головне меню