«Зони деескалації» у Сирії — фатальний крок США, скерований на придушення революції та ствердження основ злочинного режиму

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: Формування зон безпеки у Сирії не означає створення передумов для розділу країни. Про це заявив міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров 5 червня.

Коментар: Для кожного зрячого та розуміючого ясно те, що Америка та Росія — не «голубі миру», а їх квапливість у справі створення «зон деескалації» у Сирії — аж ніяк не для припинення кровопролиття, в якому вони обидва майстри та партнери. «Зони деескалації» — це зловмисний крок в американському вбивчому плані по насильницькому ствердженню свого політичного рішення, який скерований на зміцнення основ режиму та поступове повернення тирану територій, що вийшли з-під його контролю. За допомогою цього плану Америка бажає посіяти іще більше смути та підлити більше масла у вогонь війни між прихильниками та противниками її політичного сценарію.

De escalation zones 2

США прагнуть придушити будь-які рухи проти режиму, нав’язати щирим революціонерам ідею скласти зброю по образу сумно звісної Сребрениці (у квітні 1993 року вона була проголошена «зоною безпеки» з боку ООН та передана сербській армії , яка згодом вбила там більше 8000 дорослих чоловіків із числа боснійських мусульман). Америка бажає ізолювати повстанців, які вийшли з-під її «благословення» на невеликих територіях для того, щоб покінчити з ними та продовжити бомбардування мусульман Шаму під приводом «боротьби з с тероризмом».

Шаріат Аллаха пояснив для нас, а реальне положення справ черговий раз показало те, що наш порятунок — лише у наших руках, а не у руках ворогів. Вже давно пора кожному, хто бажає перемоги та допомоги для землі Шаму, впевнитись у тому, що це настане тільки за допомогою організованої та налагодженої роботи її синів, тільки лише згуртувавшись навколо великого проекту Ісламу та його держави, а не погоджуючись на підступи «ворогів сирійського народу», які брехливо видають себе за «друзів». Ці «друзі» з усіх сил змагаються між собою у пошуках поблажливості Білого дому, їх руки погрузли у крові нашого народу у Рацці, Алеппо, Ідлібі та інших куточках Сирії.

О мужі Сирії, о армії Ісламу, не втрачайте відчай у милості Аллаха, дійте! З Його дозволу ви отримаєте верх, якщо послідуєте Його шляху та відкинете рішення ваших ворогів. З дозволу Аллаха, ви зробите це!

وَلَا تَرۡكَنُوٓاْ إِلَى ٱلَّذِينَ ظَلَمُواْ فَتَمَسَّكُمُ ٱلنَّارُ وَمَا لَكُم مِّن دُونِ ٱللَّهِ مِنۡ أَوۡلِيَآءَ ثُمَّ لَا تُنصَرُونَ

«Не схиляйтесь на бік беззаконників, щоб вас не торкнувся Вогонь . Нема у вас покровителів та помічників, окрім Аллаха, і тоді ніхто вам не надасть підтримки» (11:113).


Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Насір Шейх Абдульхай
17 Рамадана 1438 р.х.
12.06.2017р.

Головне меню