Дешеві ЗМІ про візит Сальмана у Москву

Новини та коментарі
Друкарня

Новини: У ЗМІ пройшла хвиля повідомлень про візит саудівського короля Сальмана у Москву під різноманітними заголовками:

«Саудівські активісти помітили ігнорування Путіним короля Сальмана, незважаючи на багатомільярдні угоди під час візиту» («Al-QudsAl-Arabi», 08.10.2017), «Що повіз король Сальман з собою у літаку у Москву» («EuroNews», 07.10.2017), «Саудівський монарх у Москві: тепер я доктор Сальман» (газета «Аль-Гад»07.10.2017).

Окрім того, джерела ЗМІ повідомили, що у літака короля Саудівської Аравії Сальмана ібн Абдуль-Азіза Аль Сауда зламався трап-ескалатор та був зірваний повітряний міст для передачі їжі та питва королю з його свитою.

Коментар:

Не секрет, що ЗМІ у мусульманських країнах політизовані та слугують інтересам порочної влади. У результаті чого транслюємі ЗМІ новини є непридатними через непридатність влади, а небезпек у цих новинах приховано не менше, аніж у цих правителях. За допомогою новин вони просувають свою політику та ідеї, при цьому їх брехня починає виглядати істиною, а самі вони предстають у виді героїв. І тому Уммі варто усвідомити порочність та отруйність ЗМІ. Висвітлення візиту Сальмана у Москву слугує яскравим прикладом того, що ЗМІ працюють не в інтересах Умми.

ЗМІ зосередились, як зазвичай, на нісенітницях, а саме — на поломці трапу Сальмана, на тому, що Путін не зустрів саудівського короля в аеропорту персонально, що є образою короля крупнішої арабської держави, а також на невдалій спробі передати їжу та питво для Сальмана та його оточення через повітряний міст! Проте найважливіші питання, такі як мета візиту короля Саудівської Аравії до Москви або багатомільярдні економічні угоди з російським катом Путіним, залишились за межами стрічок новин. Це лише підтверджує, що дешеві ЗМІ замішані у змові проти мусульман,хоча припускалось, що засоби масової інформації будуть зберігати чесність та нейтралітет, відкривати очі людям на дії влади, викривати грабіжницькі фінансові потоки, які витікають із багатств. Припускалось, що ЗМІ будуть працювати на стороні Умми, викриваючи зв’язки нікчемних правителів з невірними колоніальними державами, які окупували мусульманські землі та проливають кров мусульман, такими як Росія, Америка та окупаційна влада «Ізраїлю». Очікувалось, що ЗМІ будуть викривати багатомільярдні збройні угоди, метою яких є вбивства мусульман та руйнування їх країн, як це відбувається в Ємені та йому подібних землях. Проте ЗМІ встали на сторону нікчемних правителів щоб приховувати їх витівки та злочини.

Ми просимо Всевишнього Аллаха обдарувати мусульман Другим Праведним Халіфатом за методом пророцтва, ЗМІ якого будуть працювати в інтересах релігії та Умми.

Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізбут-Тахрір
Валід Булайбіль
21 Мухаррама 1439р.х.
11.10.2017 р.

Головне меню