Ердоган демонструє фото підлітка з зав’язаними очима в оточенні 23 солдатів сіоністського утворення

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: Президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган продемонстрував фотографію чотирнадцятирічного палестинського хлопчика Фаузі аль-Джунайді з зав’язаними очима, затриманого співробітниками сил правопорядку сіоністського утворення «Ізраїль».

Підлітка заарештували у ході протестів, які прокотилися по Західному берегу, Східному Єрусалиму та Газі після рішення США визнати аль-Кудс столицею сіоністського утворення.

Ердоган засудив цей арешт після того, як фотографія з зображенням затриманого підлітка з зав’язаними очима в оточенні 23 солдатів, зроблена агентством «Анадолу», отримала широке поширення у місцевих та міжнародних ЗМІ.

«Подивіться, як ці терористи тягнуть чотирнадцятирічного хлопчика з зав’язаними очима», — сказав Ердоган у своєму виступі на конгресі «Партії справедливості та розвитку» у провінції Сівас.

Доки Ердоган говорив свою промову, за його спиною на двох великих екранах демонструвалась фотографія юнака.

Того ж дня, трохи раніше, на церемонії урочистого відкриття спортивної споруди у тій же провінції Ердоган підкреслив у своєму виступі, що «Ізраїль» — це держава окупації та тероризму», яка «тримає в окупації палестинські землі з 1947 року» («HuffPostNews», 10.12.2017).

Коментар:

За декілька днів до цього один із користувачів «Facebook» прокоментував це фото наступним чином: «Боягузливий батальйон сіоністських солдатів оточив юнака-мусульманина у Хевроні. Ах, якщо б у мусульман була сила!Хіба у сотень тисяч мусульманських солдатів не кипить кров, або у них немає крові у жилах?! Хіба їх пульс не зашкалює, або у них відсутні серця?!».

Голова Туреччини збирається конкурувати з коментаторами соціальних мереж «Facebook» та «Twitter»?!

А може, Ердогану варто зрозуміти, що він є правителем великої та сильної мусульманської країни, у якого під командуванням знаходиться найсильніша армія? Він не є звичайним користувачем соціальних мереж, у якого у розпорядженні лише облікові записи «Twitter» та «Facebook»!

Чи стаємо ми свідками послідовних кроків замість порожніх гасел та погроз, або усе це залишається у рамках обману?!

Наступні та багато інших заголовків новин розкривають увесь обман турецького уряду:

«Крупніша, за останні 10 років, турецька економічна делегація відвідає сіоністське утворення» (19.05.2017).19.05.2017).

«Туреччина підтримала кандидатуру сіоністського утворення на посаду голови Комітету по правовим питанням Генеральної асамблеї ООН» (14.06.2016).14.06.2016).

«Туреччина відсилає літаки для гасіння пожеж в «Ізраїлі» (25.11.2016).

«Процвітання торгових відносин між Туреччиною та сіоністським утворенням» (21.05.2012).

Як на мене, то історія повторюється, але з невеликою різницею. У минулому Ердоган відкрито проклинав Америку та її чадо — сіоністське утворення «Ізраїль», але при цьому таємно коїв зрадництво на адресу Умми. Сьогодні ж відкритими є як звинувачення, так і зрадництво. Посланець Аллаха ﷺ сказав:

إنَّمِمَّاأَدْرَكَالنَّاسُمِنْكَلَامِالنُّبُوَّةِالْأُولَى: إذَالَمْتَسْتَحِفَاصْنَعْمَاشِئْت

«До числу виразів, які знали люди іще з часів першого пророка, відносяться слова: «Якщо не соромишся, то роби що хочеш»(Бухарі).

Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Усама аль-Сувайні, інформаційний відділ, Кувейт
29 Рабі уль-авваль 1439 р.х.
17.12.2017 р.

Головне меню