Опозиція сліду іншими шляхами, аніж прямий шлях Аллаха

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: Постпред РФ при женевському відділенні ООН Олексій Бородавкін заявив, що опозиційна делегація повинна приєднати до порядку денному «важливі моменти», серед яких — готовність воювати з «ІДІЛ» та «Джабхат ан-Нусрой», а також підтримати припинення бойових дій та створення так званої «угоди про деескалацію».

Бородавкін додав:

«Опозиційна делегація приїхала на ці переговори з позицією, яку неможна назвати переговорною. В основі їх установок лежить вимога про негайну відставку президента БашараАсада».

Посол почав вимагати від опозиції утриматись від використання виразу «делегація режиму» під час звернення до сирійської урядової делегації.

Він також зазначив, що Москва не бачить протиріччя між курсом Женеви під керівництвом ООН та Сочі,куди делегації запросив Путін («Alhayat» 16 грудня 2017 року).

Коментар:

Брудні політичні гроші принесли свої плоди у так званій «сирійській опозиції». Таким чином РФ принижує тих, хто іде за нею, і бере участь у переговорах, скерованих на збереження сирійського режиму.

Це приниження з боку Росії дійшло до того, що вона стала «писати» для опозиції її промову.

Ці опозиційні угрупування через своє слідування Росії та іншим силам невірних позбавились величі Ісламу, вони втратили велич арабської мови, якою вони хизувались. І у результаті цього ми бачимо, як вони беруть участь у конференціях та переговорах.

Всевишній Аллах сказав:

وَأَنَّ هَـذَا صِرَاطِي مُسْتَقِيمًا فَاتَّبِعُوهُ وَلاَ تَتَّبِعُواْ السُّبُلَ فَتَفَرَّقَ بِكُمْ عَن سَبِيلِهِ ذَلِكُمْ وَصَّاكُم بِهِ لَعَلَّكُمْ تَتَّقُونَ

«Таким є Мій прямий шлях. Слідуйте по ньому і не слідуйте іншими шляхами, оскільки вони зіб’ють вас з Його шляху. Він заповідав вам це, — може бути, ви побоїтесь» (6:153).

Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Мухаммад Абдульмалік
20.12.2017

Головне меню