Америка дала зелене світло Росії та сирійському режиму знищити Гуту

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: («Аль-Джазіра», 24 лютого) — У той час, як сирійський режим при російській підтримці продовжує масову різанину громадянського населення у Східній Гуті у провінції Дамаск, лідери великих держав продовжують обмежуватись засудженнями та ведуть політичні дебати після того.

Рада Безпеки ООН учора вночі не змогла проголосувати за резолюцію, висунуту Кувейтом та Швецією, про встановлення 30-денного режиму припинення вогню на території Сирії для проведення гуманітарних операцій та надання допомоги постраждалим у Східній Гуті.

Президент найбільшої у світі держави Дональд Трамп обмежився засудженнями на адресу Росії, Ірану та Сирії. «Те, що ці три держави скоїли — це ганьба та гуманітарне безчинство», — заявив Трамп під час спільної прес-конференції з прем’єр-міністром Австралії Малкольмом Тернбуллом. Проте ніякого практичного рішення від нього запропоновано не було.

Також президент США назвав єдиною метою перебування американських військ у Сирії розгром «ІД»: «Ми там по одній єдиній причині : позбутися від «ІД» та повернутись додому. У нас немає інших причин», — указав Трамп.

Коментар:

Люта агресія, з якою накинулась Росія та сирійський режим на Східну Гуту у Дамаску, відбувається на очах в усіх держав світу, які обмежуються лише спостереженнями за тим, що відбувається. Східна Гута кинута напризволяще і під бомбардування літаків, що не розрізняють ані військових, ані мирних жителів, ані дітей, ані жінок, ані старих, що залишились під завалами. Видовисько, від якого сивіють діти і кидає у піт тих, у кого є хоч крапля гідності, якщо такі іще є серед здатних надати допомогу Гуті, але як віддають перевагу бездіяльності!

Америка, як зазвичай, дала зелене світло Росії та режиму для того, щоб викоренити доблесних муджахідів Сирії, не моргнувши оком від того, що ті залишають за собою бомбардування та руйнування у Гуті. США на протязі десятиріч контролюють Сирію через алавітів і готові спалити увесь Шам, а не лише Гуту, аби лише зберегти свій контроль.

Для того, щоб утримати Шам у своїх руках, США пустили у гру свої карти, одну за іншою: Іран, з його ліванською «Хізбаллой», а також Сальмана та Ердогана, щоб утиснути сирійський народ, що роками перебуває під пекельними бомбардуваннями російських літаків, але не змогли зробити цього. Їм не вдалось купити доблесних чоловіків Гути, які не погодились на американський диктат та її варіант розв’язки. Врешті решт, США побажали вбивства їх усіх, що зломити Шам і повернути його під свій контроль. Америка приховує свою потворність та потворність Росії і режиму тим, що називає «війною з тероризмом».

Це — істинне обличчя Америки, Європи, Росії і, що більш важливо, наших зрадницьких правителів, відданих їм. Чим більше ми розділяємось між собою, тим більше Захід вбиває.Чим більше ми віддаляємось один від одного та від нашої релігії, тим більш зловісні його злочини проти нас. Нехай поглянуть же спокушені Заходом на Гуту, Ідліб, увесь Шам, Ірак або Палестину…

Спеціально для радіо Центрального інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір
Фарадж Мамдух
10 Джумада аль-ахіра 1439 р.х.
26.02.2018 р.

Головне меню