«Наша мета запобігти війні, а не скинути режим», — Ніккі Хейлиі

Новини та коментарі
Друкарня

Новина: США не мають наміру виводити свої війська із Сирії, доки не будуть виконані усі поставлені цілі. Про це заявила постійна представниця США при ООН Ніккі Хейлі, повідомляє «FoxNewsSunday».

Хейлі роз’яснила три мети, із яких: «Перемога над терористичною організацією «Ісламська Держава, «Гарантії того, що хімічна зброя не несе загрозу для США» і «Відстеження дій Ірану».

Хейли також сказала: «Наша мета — повернути американські війська додому, але ми не будемо їх виводити, доки не усвідомимо, що ми достягли поставлених задач»; «Ухід Башара не був нашою метою, наша мета — зупинити війну у Сирії».

Коментар:

Немає нічого неочікуваного у заяві офіційних осіб США. «Ця заява розбудила сплячого і дала ляпаса тим, хто намагався ввести в оману народ Сирії», — говорячи, що Америка вступає у ролі «заступника» у сирійській проблемі.

Це також удар для кожного зібрання, союзу, організації, які були створені Америкою, адже вони стверджували, що піклуються про свою країну і не бажають бачити при владі режим Башара.

Що стосується офіційної заяви США, то:

Америка створила групи, які вважають себе носіями Ісламу, хоча насправді вони займаються його викривленням. Багато людей, вважаючи, що у цих групах є благо, були втягнуті в оманливу війну проти режиму.

Відносно так званих «цілей» США:

Перша — питання з хімічною зброєю — тут усе очевидно: Америка прагне заборонити її, якщо вона застосовується не у її інтересах. А це означає, що використання режимом хімічної зброї проти народу дозволено, оскільки це використання не іде врозріз з інтересами Америки, а навіть навпаки. Америка працює над тим, щоб зберегти цю зброю у руках режиму.

Друга — знищення організації «Ісламська Держава»: усім відомо, що дана організація служить інтересам Америки і не суперечить їй, вона шкодить Шаму та Ісламу. Кожна людина зі здоровим глуздом розуміє, що ця організація — привід для знищення мусульман.

Третя — використання сирійської території для відстеження дій Ірану :це також брехня, оскільки Іран, як раніше, так і зараз,залишається слугою Америки. Він служив їй в Афганістані та Іраку, а зараз служить і у Сирії. Заяви іранських політиків у ясній формі говорять про це. І усе ж таки подібний обман не може служить доводом для розумної людини.

Те, що вони назвали «цілями», це казка для ЗМІ, у реальності цьому немає місця.

У даній заяві важливо тільки те, що заявила Ніккі Хейлі після озвучення цілей, а саме — те, що Америка не ставила перед собою задачу убрати режим Башара. Це — те, що треба завжди підкреслювати для спростування брехні кожного, хто стверджує, що мета Америки — це скинення режиму.

З дозволу Аллаха, режим буде скинутий, тому що несправедливість приречена, скільки б не було у неї сил. Також рухнуть плани Америки та усіх невіруючих, оскільки, поширюючи на землі нечестя та вбивства, вони вийшли проти Аллаха, Його релігії та Його рабів.

Ми просимо Аллаха, щоб Він знищив пригноблювачів та влаштував справи Умми найкращим чином, через що піднесуться віруючі та принизяться їх вороги. Ми просимо Аллаха, щоб Він утвердив мусульман на землі державою та халіфом, який збереже релігію, захистить мусульман, помститься за пригноблених та поширить на землі справедливість, — адже це для Аллаха легко.

Спеціально для центрального радіо Хізб ут-Тахрір
Рола Ібрахім — Шам
22.04.2018р.

Головне меню