У соту річницю руйнування Халіфату

Ліван
Друкарня

О, мусульмани, встановіть його!

Сто років минуло з тих пір, як Захід за допомогою головного злочинця епохи Мустафи Камаля та інших зрадників із числа арабів і турок зруйнував Халіфат у місяці Раджаб 1342 року по хіджрі, що відповідає березню 1924 року.

Сто років, як Ісламська Умма живе в муках і усе іще наражається на ідейні нападки, страждає від націоналістичних і патріотичних амбіцій, розбратів і розбіжностей, втрати гідності і незалежності в своїх політичних, економічних, соціальних та інших рішеннях, не говорячи вже про тиск капіталізму, який увібравшись в оманливу демократію,почав грабувати і вбивати населення мусульманських країн.

Колонізатори не зупинились на цьому, а спробували спотворити Іслам як релігію, іноді звинувачуючи його в «тероризмі», а іноді — у порушенні прав немусульман. Причиною ненависті до нашої релігії стало те, що вони побачили, як Іслам, навіть при відсутності Халіфату і халіфа, став найбільш широко розповсюджуваною релігію на землі. Будучи не в змозі зупинити поширення Ісламу у власних домах і серед власних дітей, вони проявили високомірність, нападаючи на святині і символіку мусульман. Вони атакують благородного Пророка Мухаммада ﷺ і Священний Коран, а потім навмисно намагаються приховати особливості Сунни і піддати їх сумніву. Расизм і сліпа ненависть досягли крайньої межі, коли вони почали проливати кров мусульман, живучих в Європі, і замахуватись на цнотливих мусульманок в хіджабі на європейських вулицях, продовжуючи гучно кричати про права жінок.

Вони закликають мусульман відмовитись від ідеї змінення суспільства, яка складає основу і суть Ісламу, тобто вони примушують мусульман відкинути ідею політичних змінень у суспільствах і обмежитись тільки поклонінням в мечетях. І це — лише верхівка айсберга війни з Ісламом і носіями заклику.

У цій суцільній темряві Хізб ут-Тахрір продовжує твердо і непохитно піднімати стяг політичних змін в мусульманських країнах, поки Аллах не удостоїть його Другим Праведним Халіфатом за методом пророцтва або поки він не загине на цьому шляху. Сподіваючись на милість і допомогу Аллаха, Хізб ут-Тахрір запустив кампанію «У соту річницю руйнування Халіфату… О, мусульмани, встановіть його!». Мобілізувавши усі свої сили і медійні ресурси, Хізб під керівництвом великого вченого Ати ібн Халіля Абу ар-Рашти хоче підняти свідомість людей і створити громадську думку на користь Халіфату, щоб наблизитись до пункту призначення — створенню Другого Праведного Халіфату за методом пророцтва.

Вдоволення Аллаха — вище за усе, і цей рух не зупинять ані підступи пригноблювачів, ані виверти ворогів, тим більше, що Хізб сприйняв встановлення держави як доленосну проблему і як питання життя і смерті. Халіфат — це промисловість, слава і велич, хранитель релігії і миру, джерело і рішення проблем. В Халіфаті застосовуються шаріатські закони, здійснюються покарання, продовжуються завоювання, поширюється істина. Халіфат звільняє країни і народи від впливу невірних та їх агентів, а також від утискання їх слуг і приспішників. Він поширює справедливість і добро, надає силу Ісламу і мусульманам, усуває несправедливість і пригноблювачів, позбавляє сил невір’я і невіруючих.

На тлі усього цього Хізб ут-Тахрір/Ліван закликає мусульман країни підтримати цю кампанію на своїх майданчиках, на своїх зібраннях і на своїх сторінках в соціальних мережах, а також звертатись у заборонний місяць Раджаб до Аллаху з мольбою про допомогу Ісламській Уммі, прохаючи Його зробити мусульман намісниками на землі, обрадувати можливістю сповідувати релігію і змінить страх на безпеку. Аллах говорить:

وَعَدَ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنكُمْ وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ لَيَسْتَخْلِفَنَّهُمْ فِي الْأَرْضِ كَمَا اسْتَخْلَفَ الَّذِينَ مِن قَبْلِهِمْ وَلَيُمَكِّنَنَّ لَهُمْ دِينَهُمُ الَّذِي ارْتَضَىٰ لَهُمْ وَلَيُبَدِّلَنَّهُم مِّن بَعْدِ خَوْفِهِمْ أَمْناً يَعْبُدُونَنِي لَا يُشْرِكُونَ بِي شَيْئاً وَمَن كَفَرَ بَعْدَ ذَٰلِكَ فَأُولَٰئِكَ هُمُ الْفَاسِقُونَ

«Аллах обіцяв тим із вас, які увірували і робили праведні діяння, що Він неодмінно зробить їх намісниками на землі, подібно тому, як Він зробив намісниками тих, хто був до них. Він неодмінно обдарує їх можливістю сповідувати їх релігію, яку Він схвалив для них, і змінить їх страх на безпеку. Вони поклоняються Мені і не долучають співтоваришів до Мене. Ті ж, які після цього відмовляться увірувати, є нечестивцями» (24:55).

Посланець Аллаха ﷺ сказав:

ثُمَّ تَكُونُ خِلَافَةٌ عَلَى مِنْهَاجِ النُّبُوَّة

«Потім буде Халіфат за методом пророцтва» (Ахмад).

Хізб ут-Тахрір запрошує вас відвідати його сайти і сторінки в соціальних мережах, приєднатись до благої справи і надати допомогу в кампанії на рівні Лівану і усього світу, взаємодіяти на місцях з активістами, які віддають усі свої сили заради того, щоб сонце Ісламу знов засяяло у державі справедливості і добра для мусульман і немусульман, у Другому Праведному Халіфаті за методом пророцтва. Нехай Аллах видалить цю скорботу і печаль з мусульман, як Він видалив їх з перших поколінь.

إِنَّ اللَّهَ بَالِغُ أَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللَّهُ لِكُلِّ شَيْءٍ قَدْراً

«Аллах доводить до кінця Свою справу. Аллах встановив міру для кожної речі» (65:3).

#أقيموا_الخلافة
#ReturnTheKhilafah
#YenidenHilafet
#خلافت_کو_قائم_کرو

 

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір в Лівані
№ H.T.L 08/1442
Субота, 1 Раджаба 1442 р.х.
13.02.2021 г.

Головне меню