Так робить правлячий режим в Узбекистані

Узбекистан
Друкарня

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ

Карімов Шавкат, 1964 р.н., Узбекистан. Був ув’язнений у 1999 році по звинуваченню у належності до Хізб ут-Тахрір та йому було винесено вирок дев’ять  років позбавлення волі. По закінченню строку ув’язнення у 2008 році голова правлячого  режиму не  побажав випустити  його, більше того, надав йому новий строк  ув’язнення  тривалістю у три  роки  позбавлення  волі. Коли  і цей строк  вийшов у 2011 році, знов голова правлячого режиму не випустив його на волю, а додав іще три роки позбавлення волі до 2014 року.

Наглядачі в’язниці у 2002 році помістили Шавката до камери, де утримувалися інфіковані сухотою ув’язнені, щоб інфікувати  його, що і сталося насправді. Певні річ, що наглядачі є звичайними виконавцями наказів голови держави, вчиняючи певним чином з тими ув’язненими, від яких він хоче позбутися.  

Карімов Шавкат продовжував жити з цією хворобою, і кожного разу, як закінчувався  його строк  ув’язнення, йому додавали іще один,щоб не випускати його із в’язниці доти, доки не закінчився його життєвий строк у колонії під назвою «Сан Крад» 27 Рамадана у ніч Предопредеління 1433 р.х., що відповідає   15.08.2012р. Його родичі прибули до колонії, щоб забрати його чисте тіло.

Ми прохаємо Аллаха за нього та за подібних йому братів, яких до цього згубив цей тиранічний режим, щоб Всевишній надав йому Свою милость та воскресив його так, як про це повідомив у Корані Аллах:   

وَمَن يُطِعِ اللَّهَ وَالرَّسُولَ فَأُولَٰئِكَ مَعَ الَّذِينَ أَنْعَمَ اللَّهُ عَلَيْهِم مِّنَ النَّبِيِّينَ وَالصِّدِّيقِينَ وَالشُّهَدَاءِ وَالصَّالِحِينَ ۚ وَحَسُنَ أُولَٰئِكَ رَفِيقً  ذَٰلِكَ الْفَضْلُ مِنَ اللَّهِ ۚ وَكَفَىٰ بِاللَّهِ عَلِيمً

 «Ті, які повинуються Аллаху та Посланцю, опиняться разом із пророками, правдивими мужами, павшими шахідами та праведниками, яких облагодіяв Аллах. Які ж чудові ці супутники! Така милість від Аллаха, і досить того, що Аллах обізнаний про будь-яку річ». (4:69,70).

Хізб ут-Тахрір                                    
Узбекистан
28 Рамадан 1433 р.х.    
16.08.2012

 

Головне меню