У соту річницю руйнування Халіфату

Британія
Друкарня

Встановіть його, о, мусульмани!

На протязі усього місяця Раджаб поточного року Хізб ут-Тахрір проводить глобальну кампанію в ознаменування сторіччя руйнування Халіфату колонізаторами. 28 Раджаба 1342 року хіджри британський агент Мустафа Кемаль скасував систему Халіфату після того, як став головою світської турецької держави.

З того дня Ісламська Умма втратила своє керівництво і розділилась, чого не траплялось з нею раніше в історії. Брати і сестри були вимушені жити в окремих національних державах, створених колонізаторами та їх агентами. З того часу була призначені низка президентів, прем’єр-міністрів і королів, щоб примусити людей відмовитись від свого багатства і суверенітету на користь колонізаторів.

Халіфат був першою державою у світі до останнього дня свого занепаду і заходу. Він був здатен нести ісламський заклик у світ, захищати своїх громадян від ворогів і встановлювати справедливе правління Ісламу на землі. Потім ми проковтнули націоналізм, секуляризм, соціалізм і капіталізм. З того часу ми гинемо від диктатури, монархії, феодальних систем і демократій. З того часу Умма страждає так, як не страждала ніколи раніше.

Вже сто років колонізатори вільно знищують світ і людей. Вороги істини перетворили увесь світ у місце, де неможливо жити. Беззаконня, брехня, поневолення, експлуатація і вбивства — усе це виправдовується світською ідеологією, яка сьогодні домінує в нашому житті. Майже усі люди на цій планеті страждають від тяжких умов життя, а переслідуваним ніде шукати притулку, орієнтиру і допомогти.

Після встановлення Халіфату за методом пророцтва народи світу набудуть свого рятівника, який врятує їх від того зла, в якому вони перебувають. Що стосується беззаконників, то вони будуть покарані, а тирани дадуть відповідь за свою тиранію.

Це те, до чого прагнемо ми в Хізб ут-Тахрір. Ми хочемо Халіфат, заснований на методі пророцтва, і говоримо: досить сотні років без Держави Халіфат. Наш заклик до мусульман: встановіть його! І будьте разом з тими, хто працює над його поверненням!

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اسْتَجِيبُوا لِلَّهِ وَلِلرَّسُولِ إِذَا دَعَاكُمْ لِمَا يُحْيِيكُمْ وَاعْلَمُوا أَنَّ اللَّهَ يَحُولُ بَيْنَ الْمَرْءِ وَقَلْبِهِ وَأَنَّهُ إِلَيْهِ تُحْشَرُون

«О ті, які увірували! Відповідайте Аллаху і Посланцю, коли він закликає вас до того, що дарує вам життя. Знайте, що Аллах — між людиною та її серцем, і що ви будете зібрані до Нього» (8:24).

#أقيموا_الخلافة
#ReturnTheKhilafah
#YenidenHilafet
#خلافت_کو_قائم_کرو

 

Яхья Нісбет
Інформаційний представник Хізб ут-Тахрір у Британії
№ 09/1442 х.
Субота, 1 Раджаба 1442 р.х.
13.02.2021 р.

Головне меню