Інтенсивні відвідування членів Хізбут-Тахрір у секторі Газа у 97-му річницю знищення Халіфату

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

Члени Хізб ут-Тахрір у Палестині організували відвідування людей по усій території сектора Газа у рамках кампанії Хізба у зв’язку з 97-ю річницею знищення Халіфату.

У ході кампанії роздавались буклети, що нагадують Уммі важливість та реальність держави Халіфат і того, що Умма повинна працювати над відновленням ісламського образу життя шляхом створення цієї держави, яка буде встановлена на руїнах нинішніх режимів, що не застосовують Іслам і навіть підкоряються наказам Заходу відкрито, нехтуючи Уммою і не поважаючи її ідеї та культурну спадщину.

У ході своїх відвідувань члени Хізба також нагадували, що рішення палестинської проблеми полягає у висуненні армій Умми, щоб сокрушити єврейське утворення, і нагадували, що армії повинні розірвати кайдани, які були надіті правителями, щоб вони не могли реагувати на проблеми Умми.

Хоча метою цих візитів була нагадування про створення Халіфату, члени Хізба відчули свідомість громадськості, яка не лише схвалювала ідеї Хізб ут-Тахрір і говорила, що Халіфат — це рішення, але й проявила степінь усвідомлення змов правителів мусульман проти Палестини та Умми. Серед інших були згадані Аль Сауд та Ердоган, який, як зазвичай, лише робить полум’яні заяви, після чого відбуваються ганебні дії, такі як нормалізація відносин з єврейським утворенням. Услід за своїми заявами у відношенні єврейського утворення та його злочинів під час «маршу повернення» Ердоган більше за решту інших почав нормалізувати відносини з ним. Його держава володіє величезною армією, але він залишив без допомоги народ Шаму і вступив у змову проти нього. Тепер він залишив народ Палестини, як і правителі Єгипту, Йорданії, Саудівської Аравії та решта усіх зрадницьких режимів.


Газета «Ар-Рая»
25.04.2018

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню