Члени Хізб ут-Тахрір у Хусані провели масовий захід, присвячений до річниці знищення Халіфату

Газета «Ар-Рая»
Друкарня

У рамках заходів, організованих Хізб ут-Тахрір у Палестині під гаслом «Халіфат відновить велич Умми та статус аль-Кудса», у вівторок 17.04.2018 на площі Хусана за участю більше тисячі людей члени Хізба провели симпозіум з нагоди 97-ї річниці руйнування Халіфату.

Симпозіум був відкритий читанням Священного Корану. Потім з промовою під заголовком «Халіфат відновить велич Умми та статус аль-Кудса» виступив г-н Абу Махмуд, вказавши на важливість Халіфату і на те, що такі семінари проводяться не для того, щоб оплакувати Халіфат, а щоб спонукати людей працювати для його відновлення, і що лише так Умма поверне собі велич та головування. У своєму виступі він нагадав про положення Умми, коли у неї була держава, халіф та велич серед народів. Умма відкривала країни та звільнювала народи від тиранії.

Аль-Кудс був відкритий Халіфатом в епоху правління Умара ібн аль-Хаттаба (р.а.) і був звільнений Халіфатом під командуванням Салахуддіна аль-Аюбі. Халіфат оберігав його від сіоністів у дні правління султана Абдульхамида II. З дозволу Аллаха, Палестина неминуче повернеться в обійми Ісламської Умми і стане центром земель Ісламу та столицею наступного Халіфату.

Потім був представлений фільм під назвою «Халіфат відновить велич Умми та статус аль-Кудса», у якому зображувалось положення Умми та аль-Кудса у часи Халіфату і після його руйнування. Семінар завершився прочитанням мольби. Люди похвалили захід та його організацію і почали молити Аллаха, щоб Він обрадував цю Умму перемогою та зміцненням.


Газета «Ар-Рая»
25.04.2018

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню