Тисячі мусульман виступили проти візиту Барака Обами до Індонезії

TV
Друкарня
One News TV: 14 березня тисячі представників мусульманської організації Хізб ут-Тахрір Індонезія взяли участь в демонстрації поблизу будівлі генерального консульства Сполучених Штатів у столиці Східної Яви місті Сурабая.

У ході акції протесту демонстранти вимагали, щоб президент США Барак Обама скасував свій запланований візит до Індонезії.


Протестувальники також закликали Обаму вивести американські війська з Афганістану та обвинуватили США в ненависті до мусульман.

Устаж Хоірі Сулейман, лідер протестувальників: Метою цієї акції протесту, яку ми влаштували разом із нашими друзями у Східній Яві представниками Хізб ут-Тахрір, є попередження приїзду Барака Обами до Індонезії.

У ході демонстрації протестувальники вигукували Аллах Акбар та тримали таблички з написами Обама справжній терорист і відмовте Обамі, президенту колоніальної країни.

Устаж Хоірі Сулейман, лідер протестувальників: Основна причина демонстрації полягає в тому, що Обама – президент потужної країни, яка дійсно ненавидить мусульман.

Нагадаємо, в Індонезії проживає найбільша кількість мусульманського населення в світі.

Під час демонстрації за порядком слідкували сотні озброєних поліцейських.

Барак Обама відвідає азійський регіон з 23 по 25 березня.

У дитинстві Обама чотири роки прожив в Індонезії разом із матір’ю, сестрою та вітчимом.