Заарештовано 7 активістів у Пакистані

Арешти
Друкарня
Хізб-ут-Тахрір провів велику низку демонстрацій на підтримку Халіфату по всій країні: тисячі прийняли участь, 7 активістів арештовано

Мета цих заходів полягала в тому, щоб люди та ті,хто при владі, усвідомили, що істинні зміни можливі лише за допомогою Халіфату

Згідно заявленої кампанії Хізб-ут-Тахрір провів більше ніж 40 маніфестацій на підтримку Халіфату 5 листопада по всіх великих містах, сюди входять Пешевар, Ісламабад, Дахор,Рахім Яр Хан, Мултан і Карачі,в яких брало участь понад тисячі людей. Не дивлячись на сильну протидію сил безпеки, які підтягнув уряд, хоробрі хлопці з Хізб-ут-Тахрір провели протести у мечеті Шухада м.Лахор, Блакитній зоні м.Ісламабад, Прес-клубі м.Пешавар і в парку Джахангір м.Карачі. Учора уряд арештував трьох активістів Хізбу, а сьогодні іще чотири активісти були схоплені у Равалпілді.

Варто згадати про те, що під час Джума-намазу, коли Хізб проводив свої акції, пролунав вибух у мечеті Darra Adam Kheil, метою якого було притягнути увагу ЗМІ. Це відбувається не в перше, коли уряд та приватні фірми США проводять такі підступні дії, щоб відволікти увагу людей та ЗМІ. Але Хізб хоче запевнити уряд та Америку в тому, що, незалежно від їх дій,заклик до Халіфату зростає зо дня на день і не далеко той день, коли осліплююче сонце Халіфату зійде та буде світити над усім світом.

Сьогоднішні демонстрації відіграють важливу роль в процесі роз’яснення Уммі шляхів реалізації її ґрунтовного бажання істинних та насущних змін. Умма усвідомлює, що істинні зміни не відбуваються лише за допомогою зміни діючих осіб, а також усвідомлює,що зміни неможливі без викорінення капіталістичної системи та встановлення замість неї Халіфату.

Хізб-ут-Тахрір вимагає від армії Пакистану виконати свій шаріатський обов’язок у цій складній ситуації, в якій опинився Пакистан, та надати допомогу Хізбу (нусра) у справі встановлення Праведного Халіфату.

Навід Бут, представник
Хізб-ут-Тахрір у Пакистані    
e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.