Відео: Члени Хізб-ут-Тахрір кинули виклик Мушаррафу у Манчестері

Протидія
Друкарня

Лондон, Великобританія, 11 жовтня 2010 р. – У ці вихідні щирі члени Хізб-ут-Тахрір викрили Мушаррафа. Вони були голосом тих, хто був вбитий налітами беспилотників, санкціонованими Мушаррафом, голосом др. Аафіі та інших людей в Пакистані, які з презирством ставляться до прозахідних маріонеток.


Один за одним, вони викривали Мушарафа, стверджуючи, що він передав Пакистан у рабство Заходу і що лише Халіфат, а не демократія чи диктатура, у змозі вивільнити Пакистан.

Таджі Мустафа, медіа-представник Хізб-ут-Тахрір у Британії сказав: Цей захід був частиною кампанії Хізб-ут-Тахрір «Врятуйте Пакистан – встановіть Халіфат». Ті, хто викривав Мушаррафа, є вшанованими у Пакистані фахівцями та бізнесменами. Їх слово істини у минулому призвело до того, що вони були витіснені з арени та підпали під різку критику з вуст прибічників Мушаррафа. Чи не про таку «освічену поміркованість» казав колись Мушарраф?

Після їх усунення Мушарраф заявив про те, що він бажає прийняти участь у дискусії з Хізб-ут-Тахрір. Хіба він не пам’ятає, що після його промови у Манчестері у грудні 2004 року він кинув виклик Хізбу, стверджуючи, що він обізнаний більше про Халіфат аніж Хізб і бажає дебатів з ним? Він кинув виклик, але ніколи не дискутував з Хізбом. Ми готові дискутувати з ним будь-де та на будь-якому пакистанському супутниковому каналі, але він ніколи не погодиться, бо йому відомо, що в цьому випадку будуть викриті його брехня та зрадництво.

«Хізб-ут-Тахрір ніколи не здасться у своїй політичній боротьбі проти таких як Мушарраф, Шариф та Зардарі. Хізб-ут-Тахрір протягом більше ніж 50-ти років веде боротьбу проти правителів, подібних до цих. Народ Пакистану у чеканні справжнього головування, а не головування відпрацьованих осіб з минулого і лише Халіфат забезпечить його»

Замітки для журналістів:

Відео: Інтерв´ю з організатором протесту



Відео: Виклик, кинутий Мушаррафу у Манчестері



Відео: Протести у Бірмінгемі проти Мушаррафа




Контакти:

Хізб ут-Тахрір Британия
Email: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
Web: www.hizb.org.uk
Телефон: 07074-192400