Кампанія на підтримку мусульман Рохінджа. Відвідування посольств

Прес-реліз:

Делегація Хізб ут-Тахрір в Україні відвідала посольства мусульманських країн у зв’язку з подіями в Аракані

19-20 вересня делегація Хізб ут-Тахрір в Україні у складі 3 осіб відвідала посольства Індонезії, Малайзії, Пакистану та Туреччини з метою донести офіційну позицію Хізб ут-Тахрір щодо подій у штаті Аракан, а також вручити прес-релізи, видані Хізб ут-Тахрір по даній тематиці.

19 вересня делегація відвідала посольство Малайзії в Україні,де була прийнята послом Малайзії в Україні Датук Аюф Бачі. Голова Інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір в Україні Ф.Амзаєв вручив послу прес-реліз, виданий Хізб ут-Тахрір в Україні, під назвою «Страждання мусульман рохінджа — черговий епізод зрадництва правителів мусульман». Зустріч, що тривала півгодини, пройшла у дружній обстановці. Посол Датук Аюф Бачі уважно вислухав послання делегації та пообіцяв донести текст прес-реліза до Малайзійського уряду.

yt

m small

Malaysia 02

20 вересня у першій половині дня делегація Хізб ут-Тахрір відвідала посольство Ісламської Республіки Пакистан в Україні. У силу знаходження посла Пакистану за кордоном делегація була прийнята помічником консула Тахіром Аюбом. Ф.Амзаєв вручив представнику посольства прес-реліз, виданий Хізб ут-Тахрір в Україні під назвою «Страждання мусульман рохінджа — черговий епізод зрадництва правителів мусульман», а також прес-реліз, виданий Хізб ут-Тахрір у Пакистані під назвою «Правителі Пакистану постачають бірманським військовим винищувачі JF-17 Thunder у ту мить, коли ті проливають чисту кров мусульман-рохнджа». Помічник консула уважно вислухав послання делегації та пообіцяв донести його та прес-релізи послу для подальшої передачі уряду Пакистану.

yt 2

embassy pakistan

У другій половині дня делегація Хізб ут-Тахрір нанесла візит у посольство Республіки Індонезія в Україні. У силу відсутності посла делегація була прийнята тимчасовим повіреним у справах Посольства Республіки Індонезія Юсраном Хадромі. Ф.Амзаєв вручив представнику посольства прес-реліз, виданий Хізб ут-Тахрір в Україні під назвою «Страждання мусульман рохінджа — черговий епізод зрадництва правителів мусульман». Ю.Хадромі уважно вислухав послання делегації та пообіцяв донести його та прес-реліз послу Індонезії для подальшої передачі уряду Індонезії.

Indonesia

Також на протязі двох днів делегація Хізб ут-Тахрір добивалась прийому у посольстві Турецької Республіки в Україні для вручення прес-реліза, виданого Хізб ут-Тахрір в Україні під назвою «Страждання мусульман рохінджа — черговий епізод зрадництва правителів мусульман», а також прес-реліза, виданого Хізб ут-Тахрір у Туреччині, під назвою «Щоб припинити вбивства в Аракані, треба захистити жертв, а не покладатись на вбивць». Проте, незважаючи на усі вжиті зусилля та офіційні звернення, представники посольства, які підтвердили отримання даних звернень, не відповіли на них, більше того, вони відмовились озвучити строки розгляду нашого звернення , і навіть не відповіли ствердно на питання про те, чи варто очікувати від них хоч якої-небудь відповіді.

Подібна нещира та малодушна позиція у черговий раз виявляє явні протиріччя між сподіваннями мусульманського народу Туреччини та її уряду, який хоче ввести в оману свій народ, граючи на його ісламських почуттях. Після безуспішних спроб потрапити на прийом до турецького посольства вищезгадані прес-релізи були відправлені на адресу турецького посольства через поштове відділення у м. Київ.

Turkey 01

Turkey 02

Також, з причини відсутності до кінця поточного робочого тижня у Києві почесного консула Народної Республіки Бангладеш та його заступників на адресу Почесного Консульства через поштове відділення були відправлені два прес-релізи. Це вищезгаданий прес-реліз , виданий Хізб ут-Тахрір в Україні, а також прес-реліз, виданий Хізб ут-Тахрір у Бангладеш під назвою «Відео-звіт про результати відвідування посольства».

Bangladesh 01

 

Підбиваючи підсумки, варто відзначити, що візити до офіційних дипломатичних представництв вищезгаданих мусульманських країн на протязі цих двох днів виявили важливі позитивні моменти. Вони проявились у тому, що, незважаючи на озвучування офіційної позиції представниками посольств, вони не змогли приховати інтерес до послання нашої делегації, що проявлялось в уточнюючих питаннях та уважному вислуховуванні. Представники посольств чудово розуміються щодо відповідальності своїх представництв за злочинну бездіяльність у відношенні геноциду мусульман-рохінджа, а також за незапровадження законів Ісламського шаріату та обов’язків, які із них витікають . Ці візити показали, що Ісламська Умма приходить у пожвавлення навіть в обличчі офіційних осіб дипломатичних місій мусульманських країн.

Усе це лише у черговий раз підтверджує, що заклик до встановлення над мусульманами щирого політичного керівництва , а саме заклик до встановлення Другого праведного Халіфату за методом Пророцтва вже давно вийшов за межі близьких, родичів та знайомих носіїв заклику та проник далеко у владні коридори, державні заклади та посольства мусульманських країн. А це, у свою чергу, є чудовим передвісником наступу швидкої перемоги та показником того, що повернення Ісламського правління у мусульманські країни – це не більше ніж питання часу .

وَاللَّهُ غَالِبٌ عَلَىٰ أَمْرِهِ وَلَٰكِنَّ أَكْثَرَ النَّاسِ لَا يَعْلَمُونَ

«Аллах переможно завершує Свою справу, проте більша частина людей не знає!». (Сура «Йусуф», аят 21).


Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір в Україні 
21.09.17

 

Камапаніі пов'язані з геноцидом мусульман рохінджа на інших мовах:

arabic

turk

deutsch

En