Досить правителів, які зміцнюють ворогів

Пакистан
Друкарня

Правителі Пакистану постачають бірманським військовим винищувачі JF-17 Thunder у ту мить, коли вони проливають чисту кров мусульман рохінджа.

Благородні мусульмани Пакистану в останні дні позбавлені спокою з причини різанини страждаючих на протязі тривалого часу мусульман рохінджа, яка проводиться з боку військових М’янми. Починаючи з 25 серпня 2017р. бірманські військові ("Татмадав") та напіввійськові угрупування беруть участь в обезглавленні дітей та спаленні громадянських осіб. Що стосується правителів Пакистану, то вони зберігали кам’яне мовчання аж до 3 вересня 2017г., коли МЗС Пакистану видало безсоромну заяву, яка навіть гірша за їх мовчання до цього . Безперечно, слова жалюгідні, коли необхідно діяти, але влада Пакистану не тільки не діє, більше того, вона бере участь у підсиленні бірманської армії, постачаючи їм багатоцільові винищувачі JF-17 Thunder. У 2015р. був підписний контракт на поставку 16 винищувачів, перший із яких поступить у ВПС М’янми у 2017р. У цей же час влада М’янми веде переговори з урядом Пакистану щодо ліцензованої збірки на своїй території винищувачів 3-го покоління.

Що стосується жалюгідних відмовок правителів щодо неможливості обійти Індію для того, щоб добратися до бірманських м’ясників, то хіба вони не розуміють, що Ісламська держава Халіфат вирішить цю проблему шляхом об’єднання земель Пакистану, Афганістану, Бангладеш, Малайзії та Індонезії для того, щоб повністю сокрушити їх? І хіба ці безхребетні правителі не пам’ятують , як у період ісламського правління на Індійському субконтиненті, султан Аурангзеб Алагмір вчинив з многобожним режимом пресловутих предків бірманських буддистів – могутніми мародерами Аракану?

Незважаючи на те, що влада держави Аракан доходила до Чіттагонга (сучасний Бангладеш), Аурангзеб рішучим чином поклав край пригнобленню мусульман на території Аракану та в усьому регіоні . Успішно відрізавши їх від своїх союзників-португальців, Аурангзеб у січні 1666р. після 36-годинної блокади звільнив Чіттагонг, маючи під своїм командуванням 6500 солдатів та 288 кораблів. Після цієї руйнівної поразки, тиранів Аракану, які перебували на вершині своєї могутності, спіткав стрімкий занепад, оговтатись від якого вони так ніколи не змогли. Це і є різниця між керівництвом, заснованому на омані, та керівництвом, яке бореться, перебуваючи на прямому шляху.

О мусульмани озброєних силах Пакистану!

Перемога затримується не через нестачу вашого бажання пасти мучениками або нестачу величезних можливостей, які і так знаходяться у ваших руках, але затримується через відсутність ісламського керівництва. Хізб ут-Тахрір / вілаят Пакистан звертається до Вас заради Аллаха ﷻ та Його Посланця ﷺ виступити прямо зараз та відповісти на крики мусульман рохінджа. Аллах ﷻ, з Яким ви зустрінетесь у День Суду , маючи на ріках лише свої вчинки, сказав:

وَمَا لَكُمْ لَا تُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَالْمُسْتَضْعَفِينَ مِنَ الرِّجَالِ وَالنِّسَاءِ وَالْوِلْدَانِ ᄉ﴿٧٥﴾ᄉ

«Чому б вам не битися на шляху Аллаха і заради слабких чоловіків, жінок та дітей» (4:75).

Також наш улюблений Посланець Аллаха ﷺ, у вічній кампанії з яким ви хочете знаходитись у вищих ступенях Раю , сказав:

«اَلْمُسْلِمُ أَخُو اَلْمُسْلِمِ، لَا يَظْلِمُهُ، وَلَا يَخْذُلُهُ»

«Мусульманин мусульманину – брат. Він не утискає його, не залишить без допомоги перед пригноблювачем». (Муслім).

О благородні брати!

Скиньте цих безхребетних правителів і надайте Нусрат Хізб ут-Тахрір у відновленні Халіфату за методом пророцтва, щоб ваша міць та можливості по морю, повітрю та суші відповіли на крики пригноблених .

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір у вілаяті Пакистан
13 Зуль-хіджа 1438 г.х.
4.09.2017

Головне меню