Інструменти
Друкарня

Ісламські народи на власні очі бачать зрадництво своїх правителів, відмову від Палестини, а також нормалізацію і співпрацю єврейським утворенням …Вони бачать, що відбувається з жителями Шейх-Джарраха і що відбувається з благословенною мечеттю аль-Акса…

Вони повинні піднятись перед лицем своїх маріонеткових правителів, вимагати від армій допомогти жителям аль-Кудса, Палестини і околиць аль-Акси, повторити успіх битви при Хаттіні і Айн-Джалуті, вигнати окупантів і очистити країну від їх бруду, беззаконня, злочинів і зла.

Справжній крок у підтримку благословенної мечеті аль-Акса не полягає в тому, щоб просити захисту у колоніальних країн чи скликати Раду Безпеки та інші західні інститути, які є інструментами в руках великих держав, і не полягає у засудженні, вираженні стурбованості і протесту. Справжній крок полягає у тому, щоб примусити мусульманські армії виступити в сторону Палестини і викоренити єврейське утворення, позбавивши мусульман від гніту. У протилежному випадку благословенна мечеть аль-Акса продовжить стогнати під тягарем осквернень і штурмів, а аль-Кудс і Палестина залишаться під окупацією.

Articles about the Topic Палестина 2021