О, мусульманські армії, врятуйте Палестину!

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Вранці, у понеділок 28 Рамадана 1442 року хіджри (10.05.2021р.) єврейські військові штурмували благословенну мечеть аль-Акса і атакували мусульманських прихожан у другий раз поспіль після того, як уперше штурмували її у п’ятницю 07.05.2021, намагаючись звільнити її для єврейських поселенців у так званий «День Єрусалиму», щоб вони могли виконати свої талмудські ритуали і осквернити благословенну мечеть.

Окупаційні сили осипали віруючих в благословенній мечеті аль-Акса светлошумовими гранатами, розпилили газ і застосували гумові кулі, а також били і штовхали тих, хто молився, щоб звільнити площу перед мечеттю. Поруч з цим вони осадили віруючих в самій мечеті аль-Акса. В результаті більше 600 палестинців було поранено, багато із них отримали травми голови. У сіоністів навіть не затремтіли руки залити благословенну землю кров’ю людей, які молились!

Істинний заклик до звільнення Палестини — це звернення із Палестини до Ісламу і Ісламської Умми з вимогою відправити армії до благословенної землі, щоб викоренити єврейське утворення. А ті, хто заважає цим арміям здійснити джихад на шляху Аллаха — це правителі, які зрадили Аллаха, Його Посланця ﷺ і мусульман. Ось чому заклик звільнити благословенну мечеть аль-Акса тісно пов’язаний з закликом до армій Умми скинути правителів, а потім негайно виступити у похід до благословенних земель, звільняючи і очищаючи їх від зла євреїв.

Тому ми звертаємось до наших братів в арміях Йорданії, Туреччини, Єгипту, Судану, Алжиру, Індонезії, Пакистану, Саудівської Аравії і решти мусульманських країн:

Кваптесь до звільнення аль-Акси і Бейт аль-Макдіса! Кваптесь, офіцери мусульманських армій, до знищення єврейського утворення і очищення місця піднесення Посланця Аллаха ﷺ! Кваптесь покласти край насильству з боку євреїв, тому що ви — люди сили і гідності! Аллах говорить:

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ مَا لَكُمْ إِذَا قِيلَ لَكُمُ انفِرُواْ فِي سَبِيلِ اللّهِ اثَّاقَلْتُمْ إِلَى الأَرْضِ أَرَضِيتُم بِالْحَيَاةِ الدُّنْيَا مِنَ الآخِرَةِ فَمَا مَتَاعُ الْحَيَاةِ الدُّنْيَا فِي الآخِرَةِ إِلاَّ قَلِيلٌ

«О, ті, які увірували! Чому, коли вас закликають виступити у поход на шляху Аллаха, ви тяжко припадаєте до землі? Невже ви вдовольняєтесь мирським життям більше, аніж Останнім життям? Але мінливе задоволення мирського життя порівняно з Останнім життям жалюгідне» (9:38).

 

Огляд новин Газета «Ар-Рая»
19.05.2021

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню