Режими в Єгипті, Саудівській Аравії, Йорданії, Туреччині і Сирії виконують стратегічну місію по забезпеченню безпеки сіоністів

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Під час акції перед посольством Єгипту в Бейруті горова інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір в Лівані д-р Мухаммад Ібрахім виступив з промовою, в якій підкреслив необхідність підтримки народу Палестини.

Після акції член Центрального комітету зв’язків Хізб ут-Тахрір в Лівані д-р Біляль Зідан передав листа військовому аташе посольства Єгипту. У листі говориться: «Стало ясно, що стратегічна місія оточуючих Палестину режимів в Єгипті, Саудівській Аравії, Йорданії, Туреччині і Сирії полягала і усе іще полягає у забезпеченні безпеки єврейського утворення, а також у війні з Ісламом і носіями заклику. Скільки разів єгипетський режим осаджував сектор Газа в угоду єврейському утворенню?! Він до сих пір не підтримував і не буде підтримувати Газу чи Палестину, і він певно не допоможе Уммі».

Також у листі зазначається: «Народ Палестини не потребує співчуття правителів, які продали себе Заходу. Швидше, їй потрібні вірні сини Умми із армій, особливо армій Єгипту — кращих солдатів землі. Ця почесть призначена тільки для того, хто відкине кордони Сайкс – Піко, покінчить з лояльністю і підкоренням зрадницьким режимам і мобілізує своїх солдатів, щоб викоренити сіоністське утворення. Неприпустимо підкорятись цим правителям, кидаючи народ Палестини напризволяще. Немає підкорення тим, хто ослухається Аллаха, розділяє Умму і працює на благо ворога. Палестина буде звільнена тільки шляхом об’єднання мусульман в Халіфаті».

 

Огляд новин Газета «Ар-Рая»
26.05.2021

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню