Вбийте рішення про дві держави і поховайте його під уламками бомбардувань

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

В статті під заголовком «Революціонери! Вбийте зараз рішення про дві держави і поховайте його під уламками бомбардувань», присвяченої обговоренню того, що відбувається в Палестині і опублікованій інформаційним офісом Хізб ут-Тахрір в Палестині, професор Юсуф Абу Зарр, член інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір в Палестині, пише:

«Колонізатори та їх прислужники хотіли стерти правду і виховати нове покоління мусульман, яке вважало б, що Палестина — це Західний берег і сектор Газа. Раптово, в благословенну ніч місяця Рамадан, починаючи з благословенної аль-Акси те ж саме покоління зрозуміло, що Палестина набагато ширше, аніж вони думали, і що жителі районів,окупованих у 48-м році, є такими ж хранителями аль-Акси,як жителі сектора Газа, Західного берега і аль-Кудса. Тирани намагались створити нові народи шляхом нормалізації з сіоністами, але натовпи мусульман прийшли сказати, що благословенна земля нероздільна і що нинішні кордони є зрадництвом».

Далі професор Юсуф говорить: «Прес-секретар Білого дому неохоче відповів на питання про обговорення вбивства дітей, але він, не вагаючись і не відкладаючи, підтвердив підтримку рішення про дві держави, як це зробили мусульманські правителі, які змовились у квапливому утвердженні цього рішення».

Відповідаючи на питання: «Що означає рішення про дві держави?», — професор вказує: «Для американців цей проект — можливість зберегти і захистити єврейське утворення. При цьому вони принципово відкладають застосування свого рішення тільки для того, щоб узаконити сіоністське утворення і закріпити окупацію Палестини. Що стосується арабських правителів, то вони усіма силами, у будь-яку ціну намагаються закрити палестинське питання, яке завжди було плямою ганьби на них, оскільки Палестина завжди виявляла боягузтво, розкривала їх змови і ставила їх у незручний стан перед своїми народами».

В статті підкреслюється: «Так зване «рішення про дві держави» є великим обманом. За допомогою цього рішення вороги хочуть помістити джихад і жертви у свій контекст. Вони почали згадувати про рішення «дві держави» саме у ці дні, щоб показати нам його як досягнення після виснажливої боротьби».

Автор далі зазначає: «Як тепер будуть дивитись в очі мусульманам Лудда, Яффи, Накаби і Джаліла ті, хто прийняв рішення про дві держави і погодився залишити їх у сіоністів після об’явлення переговорів з окупантом і небажання воювати на боці Умми?».

У завершенні статті міститься заклик до повсталих палестинців: «Справи повинні бути поставлені у свій контекст — контекст Умми, її віровчення і проекту. І неможна дозволяти Америці та її прибічникам будувати на наших жертвах свої плани по врегулюванню. Зараз є можливість провалити їх проекти, заплутати їх розрахунки і плани по просуненню рішення про дві держави і упередити їх, об’явивши, що Палестина не прийме розділу і відмовляється бути відрізаною від Умми і що вона буде центром революційних настроїв, поки Аллах не дарує повне звільнення».

 

Огляд новин Газета «Ар-Рая»
26.05.2021

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню