Коли мусульманські армії звільняться від оков, аль-Акса очиститься від бруду сіоністів

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Під гаслом «Хізб ут-Тахрір закликає мусульманські армії звільнити мечеть аль-Акса» після п’ятничної молитви члени і прибічники Хізб ут-Тахрір організували масову демонстрацію в Ідлібі, закликавши мусульманські армії зіграти свою роль у звільненні усієї Палестини.

Учасники акції підняли плакати, які зводились до того, що «шлях до звільнення аль-Кудса лежить через скинення маріонеткових режимів». Звертаючись до революціонерів і муджахідів Шаму, учасники демонстрації підкреслили, що «допомога аль-Аксі починається зі скинення режиму Асада», і закликали позбутися від гарантів-зрадників.

Під гаслом «Аль-Акса чекає допомоги мусульманських армій!» Хізб ут-Тахрір організував у четвер дві акції у звільнених районах. У місті Суран, провінція Алеппо, пройшла акція, де люди підняли транспаранти, на яких було написано: «Наші правителі мертві. Їх треба терміново поховати. І тільки тоді Палестина буде звільнена», «Палестина — проблема кожного мусульманина. І її звільнення покладено на армії мусульман», «Ракети опору довели ламкість єврейського утворення», «Окупація євреїв залишиться при маріонеткових арабських режимах, але якщо вони підуть, тоді окупація закінчиться», «Шлях до звільнення аль-Кудса лежить через столиці мусульманських країн». В місті Дана, провінція Ідліб, були підняті плакати наступного змісту: «Перемога аль-Акси полягає не у жебрацтві ворогів Умми, таких як ООН і Рада Безпеки, а за допомогою армій, руйнування тронів і встановлення влади Ісламу», «Коли мусульманські армії звільняться від оков, аль-Акса очиститься від бруду євреїв».

Також під гаслом «Аль-Акса звертається до армій мусульман» члени і прибічники Хізб ут-Тахрір організували у середу акції у місті Кафр Тахарім, провінція Ідліб, таборі аль-Карама і селі Дейр Хасан, провінція Ідліб.

 

Огляд новин Газета «Ар-Рая»
26.05.2021

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню