Газета «Ар-Рая»

Інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір в Йорданії опублікував заяву, в якій говориться: злочин — це огидний вчинок, огидним є усе, що засудив і заборонив Шаріат. Шаріат встановив, щ огидний вчинок є гріхом, за яким слідує покарання. В основі покарання є мудрість, і це — утримання людей від скоєння злочинів, так само покарання у цьому світі полегшує участь грішника в Судний день. Покарання в мирському житті здійснюється правителем, тобто державою, яка запроваджує закони Аллаха.

26 березня 2024 року делегація лідерів ХАМАС на чолі з Ісмаілом Ханією здійснила візит до столиці Ірану, Тегерану. В ході візиту відбулись зустрічі як з духовним лідером республіки Алі Хаменеі, так і з президентом Ібрахімом Раісі, а також з міністром іноземних справ Хосейном Абдоллахіяном.

22 березня 2024 року в московському торговому центрі трапилась атака, внаслідок якої згинуло біля 143 людей і 180 отримали поранення. Президент Росії Володимир Путін звинуватив в цьому «ісламістів». Проте він також заявив, що «атака пов’язана з агресією київського режиму проти Росії», згадавши, що після завершення атаки терористи скерувались у бік України з метою перетину кордону, де були заарештовані четверо підозрюваних у здійсненні нападу.

20 березня 2024 року, під час перс-конференції представника Держдепартаменту США спитали про «намір Індії втілити у життя спірний закон про громадянство, який піддався широкій критиці за дискримінацію мусульман, яка припускає надання можливості на право отримання громадянство для емігрантів будь-яких релігій в Південній Азії, окрім Ісламу». На що він відповів: «Ми занепокоєні загрозами, пов’язаними з поправкою до закону про громадянство від 11березня і уважно стежимо за цим питанням».

Міністр іноземних справ Вірменії Арарат Мірзоян заявив, що його країна розглядає можливість подачі заявки на вступ до Європейського Союзу. Європейська газета «Politico» цитує його слова: «Вірменія прагне до більш тісної співпраці з Заходом на тлі погіршення відносин з Росією і обговорює можливості подачі заявки про членство в Європейському Союзі».

Прийшов місяць Рамадан, місяць Корану, місяць милосердя і прощення, місяць позбавлення від вогню Пекла, місяць джихаду і перемог... Але Газа і усі мусульмани живуть під владою злочинних світських режимів, які породжують тільки зрадників і агентів.

Після Другої світової війни Америка почала створювати військові бази. Так, в 1949 році вона заснувала НАТО, до якого пізніше приєдналась Туреччина. Її світські прозахідні правителі дозволили Америці створити на своїй території 9 військових баз, серед яких найбільш значуща — Інджирлік, з дозволу Ердогана використовувана для нанесення ударів по мусульманам в Сирії і Іраку. Слід зазначити, що там знаходиться біля 50 американських ядерних ракет, що складає третину ядерного арсеналу США в Європі.

Незважаючи на усі заяви, зустрічі і проводимі конференції то в Єгипті, то в Катарі, то в Парижі, то в Вашингтоні, переговори про війну в Газі знов зайшли у глухий кут.

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню