Газета «Ар-Рая»

Голова державної інформаційної служби Єгипту Діаа Рашван заявив, що Єгипет «подав ноту в Міжнародний Суд щодо «ізраїльських» дій на палестинських територіях». Він сказав, що Єгипет «візьме участь в консультативному висновку, запрошеному Генеральною Асамблеєю ООН від Міжнародного Суду відносно дій «Ізраїля» на окупованих з 1967 року палестинських територіях».

В четвер, 28 лютого 2024 року, в бразильському місті Сан-Паулу завершились зустрічі міністрів іноземних справ і міністрів фінансів країн «Великої двадцятки». По підсумку саміту країни-учасниці не виступили зі спільною підсумковою заявою з причини глибоких розбіжностей між собою і різних думок відносно так званих «геополітичних» криз.

В минулому ми часто чули сміливі заяви Ердогана, які були обумовлені ситуацією і інтересами Америки, скеровані проти єгипетського режиму. Як, наприклад, заяви, зроблені Ердоганом в 2013 році після того, як Єгипет вислав турецького посла зі своєї території. Тоді голова Туреччини заявив, що «Він не поважає тих, хто прийшов до влади шляхом державного перевороту».

У французькій столиці Парижі голова американської розвідки Уільям Бернс провів переговори з головою єврейської спецслужби «Моссад» Девідом Барнеа за участю голови єгипетської розвідки Аббаса Каміля, а також прем’єр-міністра і міністра іноземних справ Катара Мухаммада ібн Абдуррахмана ібн Джассіма Аль Тані.

Революція в Шамі почалась з метою скинення злочинного режиму, який десятиріччями правив над народом Шаму і обманював його своїми гаслами опору і протистояння. Цей режим використовував дані терміни для того, щоб приховати зрадництво і служіння невірним Заходу, насправді оберігаючи безпеку єврейського утворення, виконуючи американський порядок денний в регіоні в боротьбі проти тих, хто виступає за Іслам і вимагає його повернення. Реальність цього режиму з притаманною йому природою свідчить про його ненависть до Ісламу та Умми, що робить його найбільш підходящою для Америки людиною в регіоні, особливо в такому важливому і небезпечному місці, як благословенна земля Шаму, згадана в багатьох хадісах Пророка ﷺ.

Немає сумнівів в тому, що принципи, на яких заснована міжнародна економічна система, є хибними, не опираються на правильні ідеї і є підґрунтям для криз і руйнувань. Найважливішими із цих принципів є такі, як поняття цінності, відносний дефіцит, не відокремлення економічної науки від економічної системи, а також ціноутворення і грошова система. Ці ідеї в сукупності призвели до постійному збільшенню бідності, до безперервному росту інфляції, до появи фінансових і економічних криз, які трапляються усе частіше і стали більш масштабними і тривалими.

Адміністрація США в ці дні стикається з низкою політичних проблем, які зайшли у тупик, викликаючи справжню кризу у зовнішній політиці настілки, що США не здатні приймати рішення. Останніми із цих криз стали політичні суперечки, які мали місце в Конгресі щодо затвердження пакету допомоги Україні, Тайваню і єврейському утворенню.

28 числа місяця раджаб 1342 року по хіджрі, що відповідає 3 березня 1924 року за григоріанським календарем, так званої Великої Національної асамблеї був виданий злощасний наказ, який офіційно об’явив про скасування Халіфату і зміщення Абдулмеджида II, останнього Халіфа мусульман.

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню