Хізб ут-Тахрір пливе проти течії

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Хізб ут-Тахрір опублікував статтю під назвою «О, мусульманські армії, чи не знайдеться серед вас праведного чоловіка?! Газа, аль-Кудс і уся Палестина горять у вогні євреїв, а ви мовчите!».

В ній партія звернулась до мусульманських армій з вимогою взяти на себе ініціативу і виступити у підтримку аль-Акси і Гази, а потім викоренити єврейське утворення. В статті наводиться зведення скудних позицій правлячих режимів в мусульманських країнах. В ній також міститься заклик до усіх мусульман спонукати своїх синів і братів із числа солдатів до виконання свого обов’язку і тому, щоб не відмовлятись від священних земель.

«Ар-Рая»: як зазвичай, в своїй заяві Хізб ут-Тахрір пливе проти течії … він пливе проти течії, на відміну від зрадницьких урядів, а також їх групи підтримки. Він пливе проти течії, на відміну від тих, хто пішов на нормалізацію відносин з євреями, а також тих, хто підтримав цей крок. Він пішов проти течії міжнародної позиції, міжнародної системи, міжнародної спільноти і усіх його колоніальних систем і інститутів. І як може бути інакше, адже ця міжнародна спільнота створила єврейське утворення на благословенній землі Палестини,вона забезпечує його усіма засобами до життя в економічному, політичному, військовому, інформаційному і матеріально-технічному відношенні. Міжнародна спільнота встромила отруйний кинджал в серце Ісламської Умми, створивши для себе лінію оборони і навіть передову лінію атаки з метою запобігти чи затримати єднання Умми у затишку Другого Праведного Халіфату і очищення благословенної землі від єврейської окупації.

Міжнародна спільнота надала єврейському утворенню легітимності і виправдовує усі його злочини, називаючи це «самообороною». Хізб ут-Тахрір пливе проти течії, на відміну від тих, хто падає в обійми зрадницьких і маріонеткових режимів, і тих, хто відмовляється допомогти благословенній землі і захистити її народ. Він пливе проти течії, на відміну від тих, хто залишив звільнення благословенної мечеті аль-Акса, сектора Газа і Західного берегу на палестинський народ, як нібито у нього є сили на це. Він пливе проти течії, коли нагадує, що відповідальність за Палестину несе уся Умма, і повне звільнення благословенної землі — це обов’язок кожного мусульманина.

Він пливе проти течії, тому що вимагає від тих, хто дійсно може надати допомогу благословенній мечеті аль-Акса і сектору Газа, реальних кроків до рішення. Він пливе проти течії, оскільки говорить, що рішення проблеми полягає у знищенні єврейського утворення і звільнення усієї Палестини: аль-Кудса і мечеті аль-Акса, Західного берега, Гази, Хайфи, Яффи, Аккі, ан-Насіри, Умм-ель-Фахми, Таль-ер-Рабі (Тель-Авів), Умм-ар-Рашраши, Бір-ес-Саби і ан-Накби.

Він пливе проти течії, коли вимагає і закликає армії мусульман і питає про праведного чоловіка,який знає, що усунення єврейського утворення, яке окупувало Палестину, може бути здійснено тільки за допомогою військового походу, учасники якого не вдовольняться засудженням агресії євреїв. Він пливе проти течії, коли чітко заявляє, що звільнення Палестини і її повернення в обійми Умми здійсниться на руїнах тронів тиранів, які є частиною змови проти благословенної землі. Він пливе проти течії, оскільки закликає не до національної чи арабської держави, а до Праведному Халіфату, який відновить правління Ісламу на землі, об’єднає мусульман, звільнить кожен дюйм мусульманських країн, зруйнує міжнародну систему і понесе Іслам як послання і світло для усього людства. У цьому напрямку пливе Хізб ут-Тахрір і кожен щирий мусульманин.

 

Огляд новин Газета «Ар-Рая»
19.05.2021

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню