Чи вдається ас-Сісі і його розвідці в Палестині добитись того, чого не змогла добитись військова машина євреїв?

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

З тих пір, як єгипетський режим підписав Кемп-Девідські угоди з єврейським утворенням, передавши усі карти по палестинському питанню у руки Америки, його роль у відношенні палестинського питання стала обмежуватись спричиненням тиску на палестинський народ, щоб той прийняв віроломні рішення згідно з запропонованим Америкою проектом про створення двох держав.

Тому кожен повинен розуміти, що мета єгипетських делегацій, які прибувають у сектор Газа, полягає в тому, щоб добитися того, чого не змогла добитися військова машина євреїв. І це робиться Єгиптом за допомогою таких операцій, як обмін полоненими.

Єгипетська активність також націлена на те, щоб втягнути лідерів палестинських фракцій в політичну боротьбу під міжнародним контролем заради того, щоб утвердити американське рішення по створенню двох держав в регіоні і прикрасити це рішення в очах народу,нібито воно — це досягнення великої цілі тими, хто приніс великі жертви. Таким чином, народ Гази позбавляється можливості застосовувати на свою користь військові досягнення, які були розроблені ним в останній стадії конфлікту, в результаті чого відбувається запобігання підйому проекту по повному звільненню Палестини.

Обов’язок усіх палестинців, особливо у секторі Газа, полягає у тому, щоб бойкотувати підозрілі єгипетські делегації і вимагати від мусульманських армій, включаючи єгипетську армію, негайно вирушити до звільнення Палестини. Це єдиний шлях рішення палестинської проблеми.

 

Огляд новин Газета «Ар-Рая»
09.06.2021

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню