Абдульмалік аль-Хусі став одним із тих, хто торгує Палестиною

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Абдульмалік Бадруддін аль-Хусі виступив по телебаченню у вівторок, 29 Рамадана, на другий день агресії проти мусульман в мечеті аль-Акса, виразивши повну підтримку і солідарність з палестинським народом, а також свою готовність до усіх можливих подій.

Він також вказав на постійну координацію з братами із рухів опору в Палестині і віссю опору. Далі він зазначив, що з великим інтересом стежить за розвитком подій на палестинській арені після агресії єврейського утворення і нападу на мечеть аль-Акса і район Шейх-Джаррах, а потім засудив те, що відбувається в мечеті аль-Акса.

У відповідь на цей виступ інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір в Ємені опублікував заяву для преси, в якій зазначив: «Цими словами Абдульмалік аль-Хусі вніс себе у довгий список мусульманських правителів, які не бажають очистити мечеть аль-Акса від євреїв за допомогою армій і битв з окупантами до повного знищення. Він вніс себе у список тих, хто торгує першою мусульманською киблою і третьою священною мечеттю. Абдульмалік, як і його попередники із числа правителів, закликав народ Ємену ініціювати фінансові пожертвування для підтримки палестинського народу і його опору, і заявив, що він передасть гроші представникам палестинського опору в Сані.

О, Абдульмалік, ти і тобі подібні у «вісі опору» маєте армії, але ти приєднався до тих мусульманських правителів, які не бажають воювати з єврейським утворенням в Палестині, а замість цього обрав війну мусульманами. Якщо ти правдивий в своїх словах, так іди ж і бийся з євреями. Відправ свої війська і народні комітети в Палестину для боротьби з окупантами. У тебе є можливість здійснити на ділі гасло «Смерть «Ізраїлю»!», інакше ти — просто один із тих, хто торгує палестинською проблемою».

 

Огляд новин Газета «Ар-Рая»
19.05.2021

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню