Євреї — брехливий народ, який окупував Палестину

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Немає різниці між правими і лівими сіоністами

Як повідомляє агентство «Ma’anNews» від 04.06.2021: «У своєму першому телеінтерв’ю каналу «12» після підписання коаліційної угоди Нафталі Бенет заявив, що його уряд не буде зупиняти створення поселень на Західному березі.

Бенет додав, що його уряд при необхідності розгорне військову операцію в Газі чи Лівані, зазначивши, що потенційна залежність його уряду від «Об’єднаного арабського списку» не приведе до яких-небудь обмежень. Він запевнив: «Якщо в кінці цієї війни буде коаліція, нехай буде. А якщо ні, підемо на вибори. У будь-якому випадку, усе добре».

«Ар-Рая»: зміна уряду в єврейському утворенні не впливає на його політику вбивств, поселень і виселення за винятком випадків, коли це продиктовано обставинами і міжнародним положенням, а також у тій мірі, в якій це диктується політичними планами, скерованими на ліквідацію палестинського питання. Якщо плани вимагають більшого кровопролиття і руйнування, аніж у часи Нетаньяху, наступний уряд візьме на себе це, а якщо вимагають відновлення переговорів і зменшення нападок, то і це буде зроблено.

Деякі політичні кола в Палестині і за кордоном покладаються на це політичне змінення в єврейському утворенні, якщо воно вдасться, і зосереджуються на ньому в засобах масової інформації, підтримуючи гру в лівих і правих. Ліва Лейбористська партія очолила вигнання палестинців і різанину у 1948 і 1967 роках. Права партія «Лікуд» очолила вбивства і знищення у ході інтифади аль-Акси і у подальших потім війнах в Газі. Опиратись на нову гібридну коаліцію, очолювану самим ненависними правими партіями, які продовжують створення єврейських поселень, анексію Західного берега і переміщення палестинців — це божевілля, змішане зі зрадництвом і пораженством.

Політична і інформаційна діяльність повинні сфокусуватись на закликах до Умми та офіцерам її армій, щоб подолати бар’єри і обмеження і скинути правлячі маріонеткові режими, які захищають єврейське утворення і перешкоджають його викоріненню. Не треба звертати уваги на деякі режими, політичні і медіакола, які намагаються відволікти громадську увагу тим, що внутрішні політичні змінення в єврейському утворенні можуть зупинити злочини і запобігти масовим вбивствам у відношенні народу Палестини.

 

Огляд новин Газета «Ар-Рая»
09.06.2021

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню