Прийшов час арміям приєднатися до Умми, щоб звільнити аль-Аксу

Огляд новин «Ар-Рая»
Друкарня

Газа виявила уразливість сіоністів і змову мусульманських правителів

Після вступу у силу угоди про припинення вогню у 2 години ночі, підписаної між сіоністським утворенням і палестинськими угрупуваннями опору під егідою Єгипту, у п’ятницю вранці в секторі Газа, на Західному березі і на окупованих територіях пройшли масштабні торжества з приводу перемоги опору над «непереможною армією».

В заяві інформаційного офісу Хізб ут-Тахрір в Палестині говориться: «Кінець агресії сіоністського утворення проти сектора Газа прийшов після того, як воно усвідомило, у якому глухому куті опинилось. Невеликій групі віруючих зі скромними можливостями, які незрівнянні з можливостями держав, вдалось завдати збитку окупанту і паралізувати його на період усієї агресії. Окупант став свідком того, як агресія спонукала усю Палестину і зібрала великі натовпи мусульман в Умм-ель-Фахмі, Бака-аль-Гарбійя, Мусалласі, Лудді, Рамлі, Хайфі, Акке, аль-Кудсі і на решті частини Західного берегу. Сіоністи побачили, як події почали пробуджувати Ісламську Умму, яка закликала до усунення перешкод і бар’єрів, які заважають їй надати допомогу Палестині. Натовпи людей в усіх мусульманських країнах почали вимагати відправлення військ до мечеті аль-Акса, особливо в сусідніх країнах, таких як Йорданія, Ліван і Ірак, і закликали до джихаду і боротьбі за звільнення благословенної землі».

Далі пишеться: «Увесь цей ланцюг подій підштовхнув Америку до дій, щоб зупинити агресію єврейського утворення, оскільки вона побачила, як земля здригнулась під ногами мусульманських правителів-агентів. Страх почав закрадатись у серця зрадників, які захищають єврейське утворення, оскільки Умма як ніколи була близька до повстання.

Також зазначається: «Нещодавні події показали ламкість «Ізраїлю» і слабкість його армії, оскільки невеликій групі вдалось паралізувати життя сіоністського утворення. Що ж буде, якщо армії Умми об’єднаються?! Те, що зберігає і продовжує життя окупанту, — це мусульманські правителі-агенти, які утримують Умму та її армії від надання підтримки Палестині і мечеті аль-Акса. І ці агенти використовують війська тільки для захисту сіоністів і своїх тронів.Ці події засвідчили світу, як сильно мусульмани сумують по дню, коли їх армії вирушать, щоб звільнити Палестину і здійснити молитву в благословенній мечеті аль-Акса. Але їм заважають правителі, їх служби безпеки і штучні кордони».

На завершення підкреслюється: «Лихий стан Палестини та решти мусульманських країн у першу чергу викликаний відсутністю Халіфату. І до тих пір, поки Халіфат не буде встановлений, необхідно продовжувати спонукати армії вирушити до звільнення Палестини і зберігати полум’я джихаду на шляху Аллаха перед лицем єврейського утворення так, щоб воно не могло спокійно приймати рішення».

 

Огляд новин Газета «Ар-Рая»
26.05.2021

Останній номер газети Ар-Рая арабською
Інтерв'ю з Османом Баххаш про газету «Ар-Рая»
Газета Ар-Рая

Головне меню