Перша конференція ісламської політичної партії Хізб ут-Тахрір в Америці

Раджаб Кампанія 2009
Друкарня

У неділю 19 липня в місті Чикаго пройшла конференція "Падіння капіталізму й розквіт Ісламу", яку організував і провів Хізб ут-Тахрір в Америці.


Учасники конференції "Хізб-ут-Тахрір". Кадр ABC7

На конференції взяло участь близько 800 чоловік. Захід складався з чотирьох частин. У першій частині були зачитані доповіді за наступними темами: "Капіталізм приречений на невдачу", "Страждання при капіталізмі", в другій "Ісламська Економічна система: процвітання і справедливість правосуддя", "Власність і розподіл багатства в Ісламі"; в третій "Світовий світанок Ісламу "," Роль мусульман в Америці ", у четвертії частині була прес-конференція.

Хотілося б відзначити, що ця конференція, яка відбувалася в Чикаго, викликала серйозний резонанс у суспільстві. Так перед будівлею готелю "Хілтон" у якій вона проводилася зібралося близько двох дюжин осіб, які вимагали заборонити конференцію, звинувачуючи Хізб ут-Тахрір у насильстві й боротьбі проти демократії.

Був також і інший інцидент, коли школа Акса, з якою був договір на проведення на її території даного заходу, порушила договір, не пояснивши справжніх причин подібного вчинку.

Однак, що б не робилося і не говорилося, Аллах з тими, хто на істинному шляху. Аллаху Акбар!