Прокламації

بسم الله الرحمن الرحيم

27 лютого озброєними людьми було захоплено адміністративні будівлі. По території півострову вільно пересуваються збройні сили Росії. Регулярно надходить інформація про захоплення і спроби захоплення військових частин збройних сил України і громадських об’єктів.

Безглузді заяви генерального консула Росії у Криму повністю відповідають репресивній політиці Росії та ставлять метою втягти Україну у війну з Ісламом

Хвала Аллаху, Господу світів, благословення і мир Пророку Аллаха, його сім'ї, сподвижникам, і тим, хто пішов за ним!Хізб ут-Тахрір в Україні вітає мусульман України, та в цілому ісламську Умму, з благословенним святом Ід аль-Адха (К'урбан-байрам)! Нехай Всевишній Аллах зробить бездоганним зробленний паломниками хадж. 

بسم الله الرحمن الرحيم

11 вересня 2009 року Головне управління МВС України в АРК розповсюдило повідомлення про те, що 10.09.2009 року члени партії Хізб ут-Тахрір, що проживають на території Кіровського району, без дозволу імама мечеті села Журавки проникли на територію мечеті, де проводили молебень.

بسم الله الرحمن الرحيم

12 травня 2009 року, на брифінгу для журналістів, прес-секретар СБУ, Марина Остапенко, заявила про результати спецоперації, проведеної службою безпеки України, яка «викрила спроби іноземців створити вперше на території України комірку забороненої в 29 країнах світу  міжнародної терористичної організації «Хізб ут-Тахрір»».

Сьогодні мас-медіа відіграють важливу роль у процесі формування громадської думки. Ні для кого не секрет, що існують заангажовані ЗМІ, що використовуються в особистих, вузькопартійних та інших інтересах, тому питання об'єктивності та достовірності наданої ними інформаці у них на «порядку денному» не стоїть.

Головне меню