Огляд новин

Євреї погрожують Туреччині, яка щоденно відправляє їм по 8 торгових судів

18 січня 2024 року міністр іноземних справ Туреччини Хакан Фідан відвідав Йорданію і зустрівся з королем Абдаллою II. На прес-конференції зі своїм йорданським колегою Айманом Сафади він заявив:

Міністр іноземних справ Мевлют Чавушоглу провів спільну прес-конференцію після зустрічі з держсекретарем США Ентоні Блінкеном в Анкарі. Повторив, що вони працюють з США, яких називають «другом і союзником», Чавушоглу люб’язно запросив 1,4 мільярди доларів, вкладені в програму розробки F-35 і привласнені адміністрацією Вашингтону.

Президія Ради Безпеки Організації Об’єднаних Націй (ООН), як зазвичай , виразила свою незгоду з рішенням «Ізраїля» «легалізувати» незаконні єврейські поселення на палестинських територіях згідно з його власними законами, у той час як окупаційна влада сіоністського утворення безтурботно продовжує окупацію.

49-річний Азіз Абдуллах із Східного Туркестану, який на протязі багатьох років перебував у полоні в Імміграційному центрі в Таїланді, помер.

У той час як землетруси в Кахраманмараші викликали руйнування в 10 провінціях, стало відомо, що «ізраїльські» пошуково-рятувальні команди, які прибули «на допомогу» , повернулись в своє історичне утворення, вкравши історичну книгу із Туреччини.

Народ Ємену страждає від розкиданих мін з початку політичних і військових конфліктів, починаючи з 60-х років минулого сторіччя, а також війні і подій 1994 року і по сей день.

Головне меню