Близький Схід

Прес-реліз

Британський інститут Чатем-Хаус викриває американську політику в Баб-ель-Мандебській протоці і Червоному морі, здійснювану Іраном руками хусітів в противагу британській колоніальній політиці.

Прес-реліз

У п’ятницю 19 січня 2024 року Британія офіційно заборонила Хізб ут-Тахрір, звинувативши партію в «антисемітизмі» і підтримці нападу «ХАМАС» на сіоністське утворення 7 жовтня 2023 року, додавши її до свого списку «терористичних» організацій.

Прес-реліз

Шановні мусульмани!

Сьогодні ми хочемо звернутись до вас: о, народи мусульманських країн, особливо тих, хто сусідить з благословенною землею Палестини, і тих, які близькі до благословенної мечеті аль-Акса! Ваші кордони нав’язані вам невірними колонізаторами!Дослухайтесь до нашого звернення, адже це промова лідера, який не бреше своєму народу, і те, що відбувається зараз, очевидно для усіх, і немає нічого прихованого.

Прес-реліз

Сьогодні ввечері в ході віроломної операції в південному передмісті Бейруту єврейське утворення за допомогою дрону вбило шейха Салеха аль-Арурі разом з деякими його товаришами. Ми просимо Всевишнього Аллаха змилостивитись над ними, пробачити їм їх гріхи і воскресити разом з шахідами.

Прес-реліз

В п’ятницю Сполучені Штати Америки засовували своє вето під час голосування в Раді Безпеки ООН проти проекту резолюції ОАЕ, який закликає до негайного припинення вогню в секторі Газа. Тринадцять країн проголосували за резолюцію, на яку Америка наклала вето, а Британія утрималась при голосуванні.

 Прес-реліз

29 листопада 2023 року сайт новин сайт al-omana.net навів заяву регіонального представника держдепартаменту США Семюеля Варбурга в статті під заголовком «Держдепартамент США: Вашингтон не хоче вводити нові санкції проти хусітів через одну причину». «Нинішній уряд США не планує вводити нові санкції проти хусітів, щоб не завдати шкоду населенню Ємену», — заявив Варбург. Таким чином очевидно, що дії хусітів не викликають гнів в Вашингтоні, а навпаки, служать його інтересам.

Прес-реліз

 Геноцид сіоністського утворення «Ізраїль» проти мусульман в Газі, якому сьогодні виповнися 6-й тиждень, усе іще триває за підтримкою колоніальних США і західних держав куфру і при мовчанні колабораціоністських боягузливих правителів мусульманських країн. Рівно шість тижнів смерть обрушується на мусульман в Газі. Дома, мечеті, лікарні, школи, табори — скрізь ідуть інтенсивні бомбардування.

Прес-реліз

В суботу 18 листопада 2023 року університет аль-Азхар виступив із заявою, в якій осудив напад на школи «Аль-Фахура» і «Таль Аль-Заатар» в Газі, розкритикував мовчання усього світу, а також арабських і мусульманських країн, які не зробили нічого, що могло б виправдати їх перед Аллахом, втішив народ Палестини словами: «Не впадайте у відчай, адже ваша помста — у Аллаха, а Він — Могутній», — закликав свобідних людей світу об’єднатись у протистоянні тероризму сіоністів і тих, хто стоїть за ними, осудив мовчання міжнародної спільноти і пасивність ближніх і дальніх країн, закликав використати усі можливі засоби, щоб зупинити цю жахливу агресію, скеровану проти дітей, жінок, старих і молоді, як і закликав викрити злочини сіоністів та їх масові вбивства мирного населення Палестини.

Головне меню