Центральний інформаційний офіс

Хвала Аллаху, Господу Світів! Мир і благословення Посланцю Мухаммаду, його родині, сподвижникам й усім тим, хто пішов за ним. Ассаляму алейкум ва рахматуллахі ва барякятух, дорогі брати і сестри в Ісламі.

بسم الله الرحمن الرحيم

نَ الْمُؤْمِنِينَ رِجَالٌ صَدَقُوا مَا عَاهَدُوا اللَّهَ عَلَيْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضَى نَحْبَهُ وَمِنْهُمْ مَنْ يَنْتَظِرُ وَمَا بَدَّلُوا تَبْدِيلا ٢٣

 «Серед віруючих є мужі, які вірні заповіту, який вони уклали з Аллахом. Серед них є такі, які вже виконали свої зобов’язання, і такі, які іще очікують, але ніяк не змінять своєму заповіту» (33:23)

Проходить сім з половиною місяців (11 травня 2012 року) з миті викрадення співробітниками урядових спецслужб Навіда Бута, офіційного представника у Пакистані.

Центральний інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір сприяє проведенню прес-конференції медіа офісу ХТ Сирії про останні події та зміни, пов’язані з революцією у Шамі

Центральний інформаційний офіс Хізб ут-Тахрір спільно з Хізб ут-Тахрір в Індонезії проводять сьогодні дуже важливу Міжнародну жіночу конференцію, у якій візьмуть участь 1500 впливових жінок з усіх кутків земної кулі для розглядання проблеми крайнього зубожіння та волаючої експлуатації, від яких страждають мільйони жінок по усьому світу у затінку капіталістичної системи та інших вигаданих людиною форм правління.

Минулого тижня рух «Талібан» запевнив про свій намір взяти участь на Афганській конференції у Парижі у грудні 2012 року. При цьому не пролунало офіційної заяви про те, що рух вступить у переговори з афганським урядом.

Головне меню