Палестина

Прес-реліз

На світанку в понеділок 1 квітня єврейські сили після двотижневого перебування покинули медичний комплекс «Аш-Шіфа» і його околиці. Внаслідок цієї агресії були вбиті, поранені і заарештовані сотні палестинців. Очевидці повідомляли, що масштаб руйнувань дуже великий, будівлі медичного комплексу спалені і приведені у непридатність. Знайдені сотні спалених тіл мучеників на території лікарні і на прилеглих вулицях.

Прес-реліз

Сьогодні ввечері в ході віроломної операції в південному передмісті Бейруту єврейське утворення за допомогою дрону вбило шейха Салеха аль-Арурі разом з деякими його товаришами. Ми просимо Всевишнього Аллаха змилостивитись над ними, пробачити їм їх гріхи і воскресити разом з шахідами.

Прес-реліз

В п’ятницю Сполучені Штати Америки засовували своє вето під час голосування в Раді Безпеки ООН проти проекту резолюції ОАЕ, який закликає до негайного припинення вогню в секторі Газа. Тринадцять країн проголосували за резолюцію, на яку Америка наклала вето, а Британія утрималась при голосуванні.

Прес-реліз

Через 36 днів — після жорсткої і злочинної війни єврейського утворення проти сектора Газа та її жителів, після 36 днів стійкості героїв Гази — арабські і мусульманські правителі вирішили зібрали «екстрений саміт» в Ер-Ріяді! Під час цього саміту танки єврейського утворення оточували медичний комплекс «Аль-Шифа», щоб атакувати перебуваючих там поранених і хворих. Немовляти помирали в інкубаторах через нестачу кисню, а єврейська військова машина продовжувала крушити і знищувати нашу улюблену Газу.

Прес-реліз

إِنَّ هَٰؤُلَاءِ مُتَبَّرٌ مَا هُمْ فِيهِ وَبَاطِلٌ مَا كَانُوا يَعْمَلُونَ

«У цих людей загублено буде те, що вони сповідують, і марним буде те, що вони роблять» (7:139)

Ми прославляємо Аллаха, Який познайомив вас з Собою, за вас. Ви дізнались про Його єдність і що тільки Він може повелівати, утримувати і управляти. Аллах вас поставив на стражі своєї релігії і Одкровення, і ви набули статусу спадкоємця пророків. Ваш обов’язок — залишатись найбільш богобоязливими із людей перед Всемогутнім Аллахом, говорити істину и нікого не бояться заради Аллаха.

Дане питання було задане учнем 5 класу однієї із шкіл міста Хусан викладачу на ім’я Хусейн Абу аль-Хадж. Хусейн Абу аль-Хадж роз’яснив йому та іншим учням те, в чому різниця між цими прапорами.

Група зрадників Аллаха і Його Посланця ﷺ зустрілись на засіданні Ліги арабських держав (ЛАД), що обговорити позицію по принизливій угоді. Через страх перед Трампом зустріч пройшла на рівні міністрів закордонних справ, а не президентів.

Головне меню