Захід

В поточному 2024 році Хізб ут-Тахрір планує провести в Америці свою щорічну конференцію, приурочену до розпаду Халіфату під назвою «Газа: Кризи і рішення — роль мусульман в Америці». Захід пройде в суботу, 21 Шаабана 1445 року по хіджрі, що відповідає 2 березня 2024 року.

Усе більше і більше протестуючих виходять на вулиці, виражаючи своє невдоволення і розчарування, а також заявляючи на увесь світ, що вони більше не можуть терпіти систематичне пригноблення з боку расистів.

Західні популістські правителі використовують демократію як інструмент капіталізму. Для них вигідно знизити вимогу людей до уряду і знизити рівень своєї відповідальності.

Доступна, всебічна, комплексна допомога у боротьбі з пандемією коронавірусу вимагається скрізь, де у пріоритеті стоїть благополуччя людей. В ісламському образі життя закладена турбота про справи людей, про їх переконання і цінності, а також в законах, які на цих переконаннях засновані.

Капіталістична система поглядів, яка заснована на світському світогляді, схильна до пандемії нашого часу — коронавірусу COVID-2019. Політики, економісти та ідеологи у засобах масової інформації, зберігаючи видимість турботи про людей, прагнуть знайти ефективне рішення даної проблеми.

Головне меню