Захід

По милості Аллаха ми наближаємось до приходу благословенного місяця Рамадан 1445 року по хіджрі. Знов серед мусульман ідуть суперечки про те, чи можна заздалегідь визначити початок Рамадану за допомогою астрономічних розрахунків, як і про те, яким є правильний підхід до цьому питанню. Деякі ісламські центри в Данії вибрали слідування астрономічним розрахункам, посилаючись на деякі міркування, у той час як інші відкинули це і підтвердили що початок місяця повинен бути підтверджений спостереженням за молодиком згідно з шаріатським методом.

В поточному 2024 році Хізб ут-Тахрір планує провести в Америці свою щорічну конференцію, приурочену до розпаду Халіфату під назвою «Газа: Кризи і рішення — роль мусульман в Америці». Захід пройде в суботу, 21 Шаабана 1445 року по хіджрі, що відповідає 2 березня 2024 року.

Усе більше і більше протестуючих виходять на вулиці, виражаючи своє невдоволення і розчарування, а також заявляючи на увесь світ, що вони більше не можуть терпіти систематичне пригноблення з боку расистів.

Західні популістські правителі використовують демократію як інструмент капіталізму. Для них вигідно знизити вимогу людей до уряду і знизити рівень своєї відповідальності.

Доступна, всебічна, комплексна допомога у боротьбі з пандемією коронавірусу вимагається скрізь, де у пріоритеті стоїть благополуччя людей. В ісламському образі життя закладена турбота про справи людей, про їх переконання і цінності, а також в законах, які на цих переконаннях засновані.

Головне меню