Прес-релізи ЦІО

Прес-реліз

Служби безпеки Узбекистану заарештували 23 члени Хізб ут-Тахрір. 9 травня цього року суд пред’явив затриманим ті ж звинувачення, за якими їх судили у часи померлого тирана Карімова в 1999–2000 роках, коли вони отримали 20 років тюремного ув’язнення, де піддавались тортурам. І це незважаючи на те, що Мірізєєв протягом багатьох років заявляв, що він проти тортур і насильства у відношення ув’язнених, що його метою є зміцнення свободи думки і віросповідання, а також протидія свавільним арештам. Нещодавні дії узбецького уряду, очолюваного Мірізєєвим, показали, що він іде по стопам вбивці Карімова. Він також ворожий до Ісламу і усіх, хто до нього закликає, він переслідує членів Хізб ут-Тахрір з використанням тих же репресивних і жорстоких методів, що й його попередник.

Прес-реліз

Ось вже 220 днів триває агресія єврейського утворення проти сектора Газа. Повітряні удари не припиняються по табору Джабалія на півночі Гази. Окупаційні війська ведуть інтенсивний обстріл центрів розташування біженців в цьому таборі, вимушуючи сотні палестинців покидати ці укриття. Також підсилились повітряні нальоти на переповнене біженцями місто Рафах — тут обстрілюють навіть житлові дома з людьми, не даючи ніяких попереджень. Тільки за останні троє діб було вбито 40 мирних жителів, серед них — 13 дітей і 12 жінок.

Прес-реліз

В минулий четвер, 18 січня 2024 року, британський уряд подав на голосування в парламенті законопроект про заборону Хізб ут-Тахрір. Заборона була схвалена присутніми на засіданні членами парламенту. Рішення було прийнято після так званого «обговорення проекту закону», хоча це більше нагадувало набір політичних промов з метою обдурити суспільство і дати єврейському утворенню карт-бланш на продовження розправи над народом Палестини. Парламентарі погрожували громадськості ярликом антисемітизму, щоб люди не наважувались виходити на вулиці і вимагати припинення звірств єврейських окупантів.

Національне агентство розслідувань Індії (NIA) у травні 2023 року відкрило справу у відношенні шістнадцяти затриманих мусульман, яких звинувачують в озброєній боротьбі проти Індії, приписуючи їм членство в Хізб ут-Тахрір, про що був опублікований прес-реліз на сайті «opindia» 5 листопада 2023 року. Ці брехливі звинувачення з метою виправдати намір прем’єр-міністра Нарендри Моді заборонити партію. В цьому намірі йому активно сприяють чиновники із NIA, зрадивши свій обов’язок і не гребуючи брехнею і вигадками, за допомогою яких вони намагаються обдурити народ Індії.

Прес-реліз

В ці дні в 1971 році Пакистан був розділений на дві частини, перша із яких зберегла назву Пакистан, а друга стала Бангладеш після того, як вони були єдиним цілим на протязі багатьох сторіч. Розділення було реалізацією підлого плану Британії, яка, вивівши свої війська в 1947 році, хотіла роздробити Індійський субконтинент на декілька держав, щоб на відстані через своїх ставлеників легко і з найменшими затратами контролювати його.

Аллаху акбар, Аллаху акбар, Аллаху акбар, ля іляхаілляЛлах, Аллаху акбар, Аллаху акбар, валіЛлях іль-хамд!