Прес-релізи ЦІО

Прес-реліз

В минулий четвер, 18 січня 2024 року, британський уряд подав на голосування в парламенті законопроект про заборону Хізб ут-Тахрір. Заборона була схвалена присутніми на засіданні членами парламенту. Рішення було прийнято після так званого «обговорення проекту закону», хоча це більше нагадувало набір політичних промов з метою обдурити суспільство і дати єврейському утворенню карт-бланш на продовження розправи над народом Палестини. Парламентарі погрожували громадськості ярликом антисемітизму, щоб люди не наважувались виходити на вулиці і вимагати припинення звірств єврейських окупантів.

Національне агентство розслідувань Індії (NIA) у травні 2023 року відкрило справу у відношенні шістнадцяти затриманих мусульман, яких звинувачують в озброєній боротьбі проти Індії, приписуючи їм членство в Хізб ут-Тахрір, про що був опублікований прес-реліз на сайті «opindia» 5 листопада 2023 року. Ці брехливі звинувачення з метою виправдати намір прем’єр-міністра Нарендри Моді заборонити партію. В цьому намірі йому активно сприяють чиновники із NIA, зрадивши свій обов’язок і не гребуючи брехнею і вигадками, за допомогою яких вони намагаються обдурити народ Індії.

Прес-реліз

В ці дні в 1971 році Пакистан був розділений на дві частини, перша із яких зберегла назву Пакистан, а друга стала Бангладеш після того, як вони були єдиним цілим на протязі багатьох сторіч. Розділення було реалізацією підлого плану Британії, яка, вивівши свої війська в 1947 році, хотіла роздробити Індійський субконтинент на декілька держав, щоб на відстані через своїх ставлеників легко і з найменшими затратами контролювати його.

Аллаху акбар, Аллаху акбар, Аллаху акбар, ля іляхаілляЛлах, Аллаху акбар, Аллаху акбар, валіЛлях іль-хамд!

За допомогою Аллаха Всевишнього ми сьогодні завершуємо всесвітню кампанію, проведену Центральним інформаційним офісом Хізб ут-Тахрір по вказівці вченого Ати ібн Халіля Абу ар-Рашти,аміра Хізб ут-Тахрір, з нагоди трагічної дати скасування Халіфату.

Головне меню